DIŞ İLİŞKİLER

1974 yılında Almanya’nın Herne şehrinde doğdu.

1998 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Londra University of Wales İşletme Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı.

2004 – 2014 yılları arasında kurucu üyesi olduğu Avrupalı Türk Demokratla

Oğuz Üçüncü, aslen Ordu Kumrulu ailenin çocuğu olarak 1969 yılında Almanya'nın Hamm kentinde dünyaya geldi. Baba adı Mazhar, anne adı Hatice’dir. Liseyi Hamm'da, üniversiteyi Dortmund'da bitirdi.

Üçüncü, 1994'de makine mühendisi oldu. 1996 yılından 2014 yılına kadar serbest meslek sahibi o

Konya Cihanbeyli'nin geniş ve tanınmış ailesi Üçleroğlu'larının önde gelen simalarından Kemal Üçleroğlu’nun kızı olan Meryem Göka; babası Kemal Üçleroğlu’nun 1960’lı yılların zor şartlarında çalışmak ve mühendislik (elektrik) alanında yüksek tahsil yapmak için gittiği Almanya’da dünyaya geldi. İlk v

1 Ocak 1952'de Siirt Kurtalan'da doğdu. Baba adı Mehmet Şerif, anne adı Hanife'dir. Maden Yüksek Mühendisi, Planlama Uzmanı ve Ekonomist; İstanbul Teknik Üniversitesi... Maden Yüksek Mühendisi, Planlama Uzmanı ve Ekonomist; İstanbul Teknik Üniversitesi Maden

1985 yılında İstanbul, Kadıköy’de doğmuştur, ilk öğretimi sonrasında Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesinden 2003 yılında mezun olmuştur.

Devamında, Uludağ Üniversitesi Ziraat fakültesini bitiren Armağan, Fulbright bursu alarak yüksek lisans için ABD’nin Michigan eyaletinde bulunan Michigan De

14 Aralık 1983’te İstanbul’da doğdu. Baba adı Muammer, anne adı Sema’dır. Baba tarafından Erzincan Kemaliye, anne tarafından İstanbul Çatalca Yalıköylü, Rumeli mübadili bir ailenin torunudur. Lise öğrenimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İliş

16/08/1970 Istanbul
Evli / 4 Çocuk
Rusya Federasyonu/ Moskova University of Synergy Turizm/İletişim,
İngilizce ve Rusça (çok iyi seviye)

STK Üyeliklerim ve Görevlerim
Adalet ve Kalkınma Partisi Beşiktaş ilçe Üyeliği Türkiye
Milli Paralimpik Komitesi Başkan Vekili Türki

15 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğdu. Antalya, Alanyalıdır. İstanbul 2 Nolu Barosu’na kayıtlı avukattır. 25, 26 ve 27. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili, 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekilidir.  2004 senesinde Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini 2007 yılında İngiltere’de

1992 yılında Kayseri’de doğdu. Lise eğitimini Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise Ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi iktisat bölümünde tamamladı.  King’s College London ve Renmın Universıty of Chına’da akademik yüksek lisans eğitimi aldı.  2014 yılında gene

1977 yılında İstanbul’da doğdu.  1994 Kadıköy İmam Hatip Lisesi’ni birincilikle bitirerek, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya bölümüne girdi ve 1999 yılında mezun oldu. Üniversite mezuniyeti sonrası eğitimine devam etmek üzere ABD’ye gitti. 2001 yılında Roch

1987 yılında doğmuştur. Sakarya Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirmiş, yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladıktan sonra City University of London’da Medya İletişim Bölümünde ikinci mastırını yapmıştır. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, 25.

ŞAHSİ BİLGİLER
Doğum Tarihi : 09 Temmuz 1970
Doğum Yeri : İzmir
Medeni Hali : Evli, 2 Çocuk

EĞİTİM DURUMU:1998- 2000 Avukatlık Stajınɩ Hamm /Dortmund yüksek mahkmesinde  tamamladɩm 1989 - 1997 KÖLN ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 1986 - 1989 Herder Gymnasium / Lise 1980 - 1986  Albe

1963 yılında Ankara'da doğdu. Üniversite eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi MakineMühendisliği Bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını ABD Rensselaer Polytechnic InstituteEkonomi Bölümünde yaptı. İş hayatına TÜBİTAK'ta başladı. Devlet Planlama Teşkilatındaplanlama uzmanı olarak çalıştı. Başbakanl

Rize Güneysu'dan Dr. Halil Mutlu 1971 doğumlu ve önemli bir eğitim yolculuğuna çıktı. İlk ve orta öğrenimini Kasımpaşa'da tamamladıktan sonra lise öğrenimini Kabataş Erkek Lisesi'nde sürdürdü. Tıp tutkusuyla Konya'daki Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaydoldu. Tıp fakültesinden başarıyla mezun

1962 yılında Gönyeli, Lefkoşa’da doğdu.
İlk, Orta ve Lise eğitimini Kıbrıs’ta tamamladı.
1986 yılında Suudi Arabistan Muhammed Bin Suud Üniversitesi “  Enformasyon Fakültesi”nden mezun oldu.

1990 – 1992 yılları arasında askerlik hizmetine yedek subay olarak başlayıp teğmen olarak tam