YEREL YÖNETİMLER

1951 yılında Samsun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra, İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi'ni bitirdi. 1975 yılında Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde Şantiye Makina Mühendisi olarak göreve başladı.

1978-1980 yılları arasında Diyarbakır'da ask

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde 26 Nisan 1971 tarihinde dünyaya geldi. 1981 ve 1988 yılları arasında Nazilli İmam hatip ortaokulu ve İmam hatip lisesi'nde orta ve lise öğrenimini devam ettirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Ankara Barosu'na bağlı olarak 1997 yılında başl

Kozan – 1966, Ömer, Emine.

Kamu Yöneticisi; AÜ İşletme Fakültesini bitirdi. Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yönetim ve organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı.

Adana İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı, 2004-2009 tarihleri arasında Sofulu Belde Beledi

6 Ekim 1959’da Hendek’te doğdu. Baba adı Hüseyin, anne adı Hanife’dir.

1980’de Adapazarı İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Spor Akademisi’ni 1984’de bitirdi.

Mardin, Diyarbakır ve Hendek’te Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik döne

Bilal Uçar, 6 Ocak 1969 tarihinde Denizli Acıpayam’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1994 yılında mezun oldu. İstanbul’da bulunduğu yıllarda basın yayın alanında çalıştı. 1997 yılından sonra Denizli’de serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 2001 yılında Denizli AK Parti kuruc

Ağrı-1970, Bahri, Karkaş. Yönetici; Kamu Yönetimi lisans ve İşletme alanında yüksek lisansı yaptı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma İktisadi programında yüksek lisansı tamamladı. 2009-2014 Dilovası Belediye Başkanlığı yaptı. 2002-2009 Gebze Belediyesi Kültür ve Sos

1999 yılında Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2002-2008 yılları arasında Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı, 2008-2011 yılları arasında Sağlık-Sen Genel Başkanlığı ve Memur-Sen Genel Sekreterliği, 2011-2018 yılları

Diyarbakır / Dicle - 1959, Mehmet, Şerife. Kahramanmaraş’ta Orta ve Lise öğrenimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Ana Bilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi yüksek lisans programını tam

1961 Yılında Elazığ’da doğdu. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1991-1994 tarihleri arasında TBMM'de Danışman, akabinde Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nde sırasıyla Doğalgaz Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdü

Bilecik / Cumalıköy - 1966, Emin, Servet. 1. Sınıf Hâkim; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1989-2004 yılları arasında Bilecik, Tunceli, Sivas / Kangal, Trabzon / Köprübaşı, Sakarya / Geyve'de hâkimlik ve Seçim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. 3 dönem Bilecik Belediye Başkanlığı y

Adana’da doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Adana’da tamamladı.
Fransa – Strasburg Üniversitesinde Sosyoloji, Ankara Gazi Üniversitesinde Eczacılık okudu.
1989’dan beri serbest Eczacılık yapmakta.
Mesleki alanda Yurtiçi ve Yurtdışı birçok Proje ve Eğitim programında görev aldı.
Mahkemelerd

Aslen Trabzon Çaykara nüfusuna kayıtlı olan Ayşe Sula Köseoğlu, 1969 yılında Trabzon’un Maçka İlçesinde doğdu. Trabzon Kurtuluş İlkokulu’nda (1976-1981)ilköğrenimini tamamladıktan sonra Akçaabat İmam Hatip Lisesi’ni (1981-1988) bitirdi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında başar

5 Eylül 1978 yılında Ankara'da doğdu. Baba adı Süleyman, Anne adı Aysun'dur. Başkent Üniversitesi mezunu olan Bölünmez Çankırı, iş hayatına 1999 yılında başlamış olup, 2015 yılına kadar kendi şirketlerinde, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde yönetici olarak çalışmalarına devam etti. Bölünmez Çankır

EĞİTİM Lise     Ankara Adalet Meslek Lisesi (İlk mezunlarından) (1989) Üniversite    İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi (1996) Yüksek Lisans          Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bil. Enstitüsü Kamu Yönetimi Tez konusu  “Yunanistan Anayasası ve İdari Yapısı” (1999) Doktora