DOĞUM TARİHİ  :  17.09.1983
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ  :  YÜKSEKLİSANS / HARİTA MÜHENDİSİ
MESLEK / MEVCUT İŞİ :   HARİTA YÜKSEK MÜHENDİSİ
YÖNETİM GEÇMİŞİ :   DEVAM

İlk , orta ve lise eğitimimi Van’da tamamladı. Mesleği Emekli İdarecidir. Van Belediyesinde belediye başkanlığı , başkan vekilliği görevlerinde bulundu. Van Spor yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulundu. 25.03.1957 Van doğumlu olan Çalım,evli ve 2 çocuk babasıdır.

DOĞUM TARİHİ  :  25.10.1982
MEDENİ DURUM :   EVLİ
ÇOCUK SAYISI :   2
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ  :  YÜKSEKLİSANS / COĞRAFYA
MESLEK / MEVCUT İŞİ :   EĞİTİMCİ
YÖNETİM GEÇMİŞİ  :  YENİ

07.11.1992 Van doğumluyum. İlkokul ve lise öğrenimimi Van ilinde tamamladım. Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun oldum. Van ilinde  bir  yıl avukatlık stajı yaptıktan sonra kurmuş olduğum hak hukuk avukatlık ve danışmanlık ofisinde avukat olarak Van ili ve çevre illerinde avukatlı

20.09.1958 Yılında Van İlinde Doğdum. İlk Orta Ve Lise Tahsilimi Van İlinde Tamamladıktan Sonra Konya Selçuk Üniversitesinde Lisans Eğitimimi Tamamladım. Mesleğim Gazeteci/yazardır. Van Düşünce Platformu Başkan Yardımcılığı Görevlerinde Bulunmaktayım. Aynı Zaman Da Anadolu Eğitim Vakfı Yönetim Kurul

08.10.1977 Van Doğumluyum. Evli 3 Evladımız Var. Orta Öğretimimi  Van Da Bitirdim.Yyü. İşletme Mezunuyum. Halen İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Bölümünde Öğretimime Devam Etmekteyim. Ahşap Tasarım Ve Ahşap İşleme Ustasıyım  Gıda Üzerine  Olan İsletmemizde Faaliyet Göstermekteyim.

DOĞUM TARİHİ  :  5.04.1995
MEDENİ DURUM  :  BEKAR
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ  :  LİSANS / SOSYOLOJİ
MESLEK / MEVCUT İŞİ  :  SOSYOLOG
YÖNETİM GEÇMİŞİ :   DEVAM

03.03.1959 Yılında Van Da Doğdum. İlk Orta Ve Lise Öğrenimimi Van İlinde Tamamladım.Mesleği/mevcut işim Sanayi Esnafıdır. 2009-2014 Yılları Arasında Ak Parti De Başkan Yardımcılığı, Teşkilat Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ve Yerel Yönetim Başkanlığı Görevini Yaptım. Görevlerinde Bulundum.  2006

DOĞUM TARİHİ :   2.03.1982
MEDENİ DURUM  :  EVLİ
ÇOCUK SAYISI :   3
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ :   LİSE
MESLEK / MEVCUT İŞİ  :  TURİZM (OTEL İŞLETMECİLİĞİ)
YÖNETİM GEÇMİŞİ  :  YENİ

11.03.1956 Yılında Van Da Doğdum. İlk Ve Orta Öğrenimimi Van İlinde Tamamladım. Mesleğim/Mevcut İşim Emekli Memur.Türk Telekomda Memur Olarak Çalıştım. Evli Ve 3 Çocuk Babasıyım.

DOĞUM TARİHİ  :  25.04.1966
MEDENİ DURUM :   EVLİ
ÇOCUK SAYISI  :  2
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ  :  LİSE
MESLEK / MEVCUT İŞİ :   EMEKLİ BANKA MÜDÜRÜ
YÖNETİM GEÇMİŞİ  :  DEVAM

13.09.1964 Van doğumluyum. İlk Orta ve Lise Öğrenimimi Van'da Tamamladım. Halkla İlişkiler Ön Lisans Mezunuyum. Mesleğim/Mevcut İşim Emekli/Profesyonel Teknik Direktödür. 18 Yıl Profesyonel Futbol Oynadım. Van Spor , Hatay Spor , Siirt Spor, Batman Ve Yozgat Sporda Top Koşturdum. 2003 Yılında Beri A

DOĞUM TARİHİ  :  20.10.1985
MEDENİ DURUM  :  BEKAR
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ  :  LİSANS / HUKUK
MESLEK / MEVCUT İŞİ :   AVUKAT

DOĞUM TARİHİ :   1.01.1983
MEDENİ DURUM :   BEKAR
MEZUNİYET / BÖLÜMÜ :   LİSANS / ZİRAAT MÜHENDİSİ
MESLEK / MEVCUT İŞİ  :  ZİRAAT MÜHENDİSİ
YÖNETİM GEÇMİŞİ :   YENİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yüksekokul mezunu olan Suat Adıgüzel 18.12.1977 Yılında Van’da doğdu 2003 yılında üye kaydı yaparak AK Parti Bünyesine katıldı. 2018 yılında AK Parti Van İl  Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilen ve sırasıyla  Tuşba, Gürpınar, Muradiye ilçelerine koordinatörlük ve

04.10.1962 Yılında Van  Doğumluyum. İlk  Orta Ve Lise  Öğrenimini Van Da Tamamladım. Van Yüzüncü Yıl  Üniversitesi Muhasebe Bölümünden 1992 Yılında Mezun Oldum. 36 Yıllık Ptt De  Çalıştıktan Sonra Emekli Oldum.  Evli Ve 1 Çocuk Babasıyım.