1993 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Çankırılı olup inşaat mühendisidir. 2017 yılında Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Yapı Bölümünde Yüksek Lisansına devam etmektedir. İnşaat ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren aile şirk

1991 yılında Balıkesir'de doğdu. Lisans mezunu. Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak faaliyet göstermektedir. 2014 yılı itibariyle AK Parti Kocaeli Üniversite Birimi Yönetim Kurulu üyeliği ve çeşitli görevler yapmıştır. 2017 itibariyle AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak göre

2000 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. Özel sektörde elektrik teknisyeni olarak çalışmaktadır. 2016 yılı okul teşkilatında görev yapmıştır. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

1994 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Avukatlık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürütmektedir.

1999 Aksaray doğumlu. Lise mezunu. Öğrenci. 2020-2022 yıllarında İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi.

1995 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ve Dış İlişkiler Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

1995 yılında Balıkesir'de doğdu. Lisans mezunu. 2015-2016 yıllarında Üniak'ta fakülte başkanlığı görevini yaptı. 2017 yılında İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yaptı. Halen İl Gençlik Kolları Başkanlığı Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

1994 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. Kamu kurumunda çalışmaktadır. 2016 yılında İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, 2017 yılı itibariyle İl Gençlik Kolları yürütme kurulu üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ve AR

1996 yılında Gebze'de doğdu. Lise mezunu. Öğrenci. ÜNİAK Teşkilat Başkanlığı ve 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı görevini yürütmektedir.

1991 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Elektronik teknikeri olarak çalışmaktadır. 2017 yılında AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle ekonomi ve mali İşler Başkanlığı görevini yürütmektedir.

1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Ön lisans mezunu. Özel sektörde güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. 2010 yılında Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatında, 2011 yılında Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Teşkilatında görev yaptı. 2017 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları İl yönetim kurulu

1995 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Yönetici asistanı olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ve İnsan Hakları Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

2000 yılında Balıkesir'de doğdu. Lisans okuyor. Çalışmıyor. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Ombudsmanlık öğrenci topluluğu Başkanlığını yürütmektedir. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kol

1997 Balıkesir doğumlu. Yüksek Lisans mezunu. Çevre Mühendisi İSG Uzmanı olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı görevini yürütmektedir.

1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Lisans mezunu. Kamu kurumunda çalışmaktadır. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı İl sekreteri olarak görev yapmaktadır.

1995 yılında Balıkesir'de doğdu. Ön lisans mezunu. Baski Genel Müdürlüğünde makine teknikeri olarak çalışmaktadır. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Komisyon Başkanlığı görevini yürütmekte

1995 Edremit doğumlu. Ön lisans mezunu. Güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Özgüven-Sen ve Hak-İş Sendika yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. 2017 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği ve önceki dönem İl Üniversiteler Başkanlığı görevlerini yer

1998 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. 2017 yılından günümüze İl Başkanı sosyal medya editörü olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle Reklam ajansı işletmecisi. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1993 Bursa doğumlu. Lisans mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1996 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. Kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. 2018 yılı itibariyle İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

1998 yılında Kayseri'de doğdu. Ön lisans mezunu. Özel sektörde çalışmaktadır. 2018 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

2000 Muğla doğumlu. Lisans öğrencisi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1993 Ankara doğumlu. Lisans öğrencisi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1998 yılında Malatya'da doğdu. Lisans mezunu. Öğrenci. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1993 yılında Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Çalışmıyor. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1998 Ankara doğumlu. Önlisans mezunu. Radyoloji teknikeri olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

2000 Kocaeli doğumlu. Lisans öğrencisi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1997 Erzurum doğumlu. Önlisans mezunu. İşçi olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1996 yılında Balıkesir'de doğdu. Ön lisans mezunu. Kamu kurumunda Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. 2018 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmekte

1992 yılında Bigadiç'te doğdu. Lisans mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2018 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1991 yılında Balıkesir'de doğdu. Lisans mezunu. 2017 yılında AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1995 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. İç mekan tasarımcısı olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1995 Manisa doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1995 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Sunucu ve metin yazarı olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1992 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. İş insanı. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1994 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. Kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. 2017 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1997 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. İşçi olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1993 yılında Balıkesir'de doğdu. Lise mezunu. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. 2018 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

1991 Balıkesir doğumlu. Ortaokul mezunu. İşçi olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1996 yılında Balıkesir'de doğdu. Ön lisans mezunu. Kamu sektöründe tıbbi sekreter olarak çalışmaktadır. 2018 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik kolları üyeliği görevini yürütmektedir.

1993 Bandırma doğumlu. Lise mezunu. İşçi olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1994 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. Satın alma müdürü olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1997 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Öğretmenlik mesleğini icra etmektedir. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1994 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Avukatlık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1991 Balıkesir doğumlu. İlkokul mezunu. İşçi olarak çalışmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1991 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.