KÜTAHYA

Recep BİÇEN

Yönetim Kurulu Üyesi

03.12.1995 Kütahya Merkez Doğumludur Anne ev hanımı, Baba ise emeklidir. Ailenin tek çocuğudur, ilk öğretimi merkez Zafer ilköğretim okulunda tamamladı, Lise Öğrenimi Kütahya Teknik Ve Endüstri Meslek lisesi makine bölümü Bakım ve onarım Dalından 2015 yılında mezun oldu, Dumlupınar  üniversitesi makine bölümü ayrıca Anadolu üniversite Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümünde öğrenci Olarak devam etmektedir çeşitli STK’larda görev alan Recep biçen, 2013 yılı 30 Mart seçimlerinde  AK parti Kütahya Gençlik kolları lise teşkilatında  aktif görev aldı sonrasında Dış ilişkiler komisyon Üyeliği Ve gençlik kolları yedek yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu, 2015-2016 yılında AK parti Kütahya gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği seçim işleri başkan yardımcısı olarak görev aldı, Sonrasında 2017 yılından İnsan hakları Başkan Yardımcılığı ve Yapılan Gençlik kolları olağan üstü Kongresinde Teşkilat biriminde yönetimin kurulu üyesi olarak görev aldı, şuanda aktif olarak tanıtım ve medya Başkan yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Aile çalışma ve sosyal Hizmetler Bakanlığı İletişim merkezinde 3 yıldır çalışmaktadır, orta derecede İngilizce bilmektedir.