KÜTAHYA

Batuhan ÇOKAL

Teşkilat Başkanı

01.01.1988 yılında Kütahya’nın Gediz İlçesinde doğmuştur.Ardından hemen ailesinin işi nedeniyle Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine ikamet etmeye başlamıştır. İlkokul ve ortaokulu Tavşanlı İstiklal İlköğretim okulunda tamamladı. Lise öğrenimine Özel Yavuz Selim lisesinde başlayıp 2 yıl sonra yarıda bırakarak Tavşanlı Özel Yıldız Lisesinden mezun oldu. 2006 yılında Ak Parti Tavşanlı Gençlik Kollarına üye olarak siyasete katıldı. 2006 yılından 2017 yılına kadar Tavşanlı Gençlik Kollarında sırasıyla Tanıtım Medya,Seçim İşleri ve Siyasi Hukuki İşler birim başkanlıkları görevlerinde bulundu. 2007 yılında Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümüne girmeye hak kazandı. 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesini bırakarak, İstanbul Üniversitesine bağlı Pera Güzel Sanatlar Akademisi Gitar-Piyano bölümüne girmeye hak kazandı.2011’de yarıda bırakarak aynı yıl Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümüne girmeye hak kazandı. 2017 yılında mezun olduktan sonra aynı üniversite de Maden İşletme Anabilim Dalında 1. olarak Yüksek Lisansa girmeye hak kazandı. 2017 Kasım ayı itibariyle Kütahya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 3 Şubat 2018 tarihindeki 5. Olağan Kongre sonrasında Kütahya Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevine seçildi. Halen Yüksek Lisans öğrencisi olmakla beraber kamu sektöründe madencilik yapmaktadır.