1977 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2015 AK Parti İl Kadın Kolları yedek yönetim kurulu üyeliği, 2016 AK Parti Karesi Kadın Kolları yedek yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirmiştir. 2020 yılında İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine g

1984 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2002 yılı AK Parti İl Kadın Kolları kurucu üyesi Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları AR-GE'den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmekted

1963 Eskişehir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2. dönem AK Parti İl Yönetimi, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Altıeylül kurucu meclis üyeliği ve 2. dönem Altıeylül Belediye meclis üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yerel Yöne

1990 Balıkesir doğumlu. Ünivertise mezunu. İnşaat sektöründe çalışmaktadır. 2013 yılı AK Parti Altıeylül İlçe Gençlik Kolları Kurucu üyeliği, 2014 AK Parti İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2017 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları yürütme kurulu üyeliği, 2018 yılında AK Parti İl Gençlik Kol

1985 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ticaretle uğraşmaktadır. 2017 yılında Altıeylül İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2020 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı ve Yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1978 Manisa doğumlu. Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Din Kültürü öğretmeni. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1969 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2018-2019 yıllarında AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1979 İstanbul doğumlu. Kocaeli Üniversitesi MYO mezunu. Pazarlama işi ile uğraşmaktadır. AK Parti Bahçelievler Mahalle Başkanlığı görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1981 Ilıca doğumlu. Lise mezunu. Özel bir şirkette kalite kontrol sorumlusu olarak çalışmaktadır. 2018 yılında AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği ve Genel seçim sandık görevlisi, 2019 yılında yerel seçim sandık görevlisi görevlerini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyl

1977 Elmalı doğumlu. Osmangazi Üniversitesi İİBF işletme mezunu. İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmaktadır. Önceki dönem AK Parti İl Kadın Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kuru

1982 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. Ev hanımı. 2014-2015 yılları arasında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2015-2017 yılları arasında AK Parti İl kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2015 yılı AK Parti İl Kadın Kolları yürütme kurulu üyeliği, 2015-2017 yılları arasında Ak Part

1983 Balıkesir doğumlu. Ön lisans mezunu. Ev hanımı. 2012 yılında Mahalle Teşkilatı yönetim kurulu üyeliği, 2014-2015 ve 2018 yıllarında Sandık görevlisi görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardım

1972 Nürnberg/Almanya doğumlu. Ortaokul mezunu. Ev hanımı. 2012-2013 yıllarında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1986 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1988 Manyas doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2010 yılında Manyas İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2017-2018 yılları arasında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği ve Manyas İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Koll

1982 Balıkesir doğumlu. İlköğretim mezunu. Ev hanımı. Altıeylül İlçe Kadın Kolları Bahçelievler mahalle teşkilatında gönüllü çalışma, sandık görevlisi ve müşahitlik görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. E

1977 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1978 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Satış danışmanı. 2017-2020 yıllarında Altıeylül Kadın Kolları İlçe Sekreterliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1981 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Rehber Personel olarak çalışmaktadır. AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan yardımcılığı görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Evli ve 2 ç

1990 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Avukat. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

1980 Balıkesir doğumlu. Açık öğretim lisesi öğrencisi. Kamu hastanesinde personel olarak çalışmaktadır. 2016-2020 yılları arasında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütme

1986 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2016 AK Parti İl Kadın Kolları yürütme kurulu üyeliği, 2017 yılında AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığından sorumlu Başkan Yardımcılığı gör

1997 Balıkesir doğumlu. Balıkesir Üniversitesi tarih bölümü mezunu. Tarih Yüksek Lisans öğrencisi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Bekardır.

1974 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. Ev hanımı. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

1981 Balıkesir doğumlu. Ortaöğretim mezunu. Üretim şefi olarak çalışmaktadır. 2019 yılında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1968 Balıkesir doğumluyum. Evli 2 kız çocuğu annesiyim. 2015’te yapılan İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim ve Yürütmede Yerel Yönetimler Başkanlığında bulundum. 2018 İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim Kurulu 2019 İl Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği 2021de İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim ve

1994 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Avukat. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Bekardır.

1984 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. AÖF üniversite öğrencisi. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2007-2010 yıllarında AK Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2011-2015 yılları arasında mahalle teşkilatında ve 2016-2020 yılları arasında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği göre

1972 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2014-2016 İl yönetiminde gönüllü, Altıeylül Kadın Kolları, 2017 İl yönetimi yedek, Karesi kent konseyi kadın meclis üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Sivil toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ve y

1989 Keçiören / Ankara doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu. Mimar olarak çalışmaktadır. 2014-2015 AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2020 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. 2020-2021 y

1975 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. AÖF öğrencisi. İşletme müdürü olarak çalışmaktadır. 2014-2015 yılı AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2015 yılı AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın

1965 Balıkesir doğumlu. İlkokul mezunu. Ev hanımı. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1981 Ankara doğumlu. Yükseklisans mezunu. Tarih öğretmeni. 2019 AK Parti Bahçelievler Mahalle Teşkilatı, 2020 AK Parti Bahçelievler Mahalle Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı ve 2014-2019 AK Parti seçim sandık sorumlusu görevlerini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolla

1988 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. Ev hanımı. 2015 yılı Karesi mahalle teşkilatı, 2018 AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, Seçim işlerinden sorumlu İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, 2018 İnsan Hakları birim Başkan Yardımcılığı, 2020 Teşkilat Başkanlığı, İl Kadın Kolları Başka

1978 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2012-2016 yılları arasında Bahçelievler mahalle teşkilatında, 2017 AK Parti İl Kadın Kolları yedek yönetim kurulu üyeliği, 2018 yılında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği ve İnsan Hakları birim başkanlığı görevini, 2019 yılında Siyasi ve

1975 Susurluk doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. Önceki dönem AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1966 Keskin doğumlu. Lise mezunu. Emekli. 2017 yılında AK Parti Burhaniye İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Bekar ve 1 çocuk annesidir.

1978 Balıkesir doğumlu. Ortaokul mezunu. Esnaflık mesleği ile uğraşmaktadır. 2018-2020 yıllarında Mahalle teşkilatındaki görevini yerine getirdi. 2021 yılında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1976 Balıkesir doğumlu. Ortaokul mezunu. Ev hanımı. AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1989 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Özel sektörde mağaza müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

1970 Bandırma doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2017 yılında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği, 2018 yılında Genel seçim sandık görevlisi, 2019 yılında Yerel seçim sandık görevlisi görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği gö

1979 Dursunbey doğumlu. Önlisans mezunu. Devlet Hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalışmaktadır. 2010-2011 yıllarında AK Parti Kadın Kolları yöneim kurulu üyeliği, 2011-2013 AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği ve 2013-2017 yılları arasında AK Parti Karesi İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevle

1988 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Restaurant İşletmecisi. 2014-2016 AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeliği ve seçim sandık sorumlusu görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir

1989 Balıkesir doğumlu. Psikoloji mezunu. Psikolog olarak çalışmaktadır. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

1980 Balıkesir doğumlu. Önlisans mezunu. Ev hanımı. 2018 yılında AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı görevini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevini yerine getirmektedir. Evli ve 3 çocuk annesidir.

1963 Balıkesir doğumlu. İlköğretim mezunu. Ev hanımı. 2014-2018 yıllarında AK Parti Karesi İlçe Kadın Kolları Halkla İlişkiler'den sorumlu Başkan Yardımcılığı ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirmiştir. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kuru

1948 Zonguldak doğumlu. Lise mezunu. Ev hanımı. 2004 yılında AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliği ve Mali İşler Birim Başkanlığı, 2018-2019 yıllarında AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları yönetim

1974 Bulgaristan doğumlu. Ortaöğretim mezunu. Ev hanımı. 2015 yılı AK Parti İl Kadın Kolları Ekonomi İşler Birim Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2020-2021 yılı itibariyle AK Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesid

1976 Yozgat doğumluyum. Ön lisans Dış Ticaret mezunuyum. Bir dönem yerel bir radyoda program yapımcılığı ve sunuculuğu yaptım. Daha sonrasında ise özel bir kurumda direksiyon eğitmenliği yaptım. 2014-2016 yılları arasında Ak Parti Balıkesir İl Kadın Kolları yürütme kurulu üyesi olarak Mali ve İdari