1997 yılında şanlıurfa'da doğmuştur. Balıkesir Üniversitesi makine mühendisliği bölümünden 2020 yılında mezun olmuş, hali hazırda savunma sanayii alanında faaliyet gösteren özel bir şirkette makine mühendisi olarak çalışmaktadır. Lisans öğrenimi süresince çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif gö

22.05.1950 Balıkesir doğumlu olup ilk, orta ve lise tahsilimi Balıkesir'de yaptım. PTT bölge md. 5 yıl teknisyen
olarak çalıştım. 27 yıl Balıkesir'in ilk marketini çalıştırdım. Tic.od.meclis yön.kurulu, müsiad şb.yön.kurulu, İmam-hatip koruma drnk.yön.kurulu, Hasan Basri Çantay cami dernek bşk.h

1983 Dursunbey Kızılcadere köyünde doğdum.Önlisans mezunuyum. 2001-2009 yıllarında Malezya,
Rusya ve Bosna Hersek te eğitim kültür ve ticari amaçlarla bir süre bulundum. Kurumsal bir tekstil firmasında bölge müdürlüğü yaptım. Çesitli stk 'lar da gönüllü ve görevli olarak çalışmalarım oldu. Evli

1985 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. İnşaat sektöründe çalışmaktadır. 2020 yılında Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AR-GE'den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

1974 Ayvalık doğumludur. Ticaret lisesi mezunudur. Balıkesir'de ticaret yapmakta araç alım satım ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. AK Parti il yönetiminde balya koordinatör ‘lüğü görevini yapmaktadır.

Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. S. M. Mali Müşavir. 2018 İl Yönetim Kurulu Üyesinin 2019 İl Mali İşler Başkanlığı ve 2020 Altıeylül İlçe Mali İşler Başkanlığı yaptım. Balıkesir S.M.M.M. Meslekte Birlik Derneği Başkanlığı yaptım ve halen Balıkesir S.M.M.M. Odası Yönetim Kurulu Üyesiyim. 2019-2020 y

1990 Balıkesir doğumludur. Lise mezunudur. Esnafım 2014 mahalle başkanı 2017 il gençlik kolları yürütme kurulu üyesi 2020 ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini yerine getirdi. 2024 yılında il yönetim kurulu görevini yürütmektedir. Evli 2 çocuğu var

1983 İstanbul doğumluyum. Memleketim Rize’dir. Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme mezunuyum. Bir çocuk annesiyim. Mobilya sektöründe firma sahibiyim. AK Parti Kurucu Üyesiyim.2018 ‘De Balıkesir AK Parti Kadın Kollarında Tanıtım Medya Başkanı olarak Başkan Yardımcılığı yaptım. İlk günkü aşk ve hey

2002 Balıkesir doğumlu, lisans eğitimine devam etmektedir. Ticaret mesleği ile uğraşmaktadır. 2018-2020 yılları arasında AK Parti Altıeylül ilçe yeni seçmen biriminde görevlerde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli kademelerde görev aldı. 2024 yılı itibariyle il yönetim kurulu üyeliği görevi

1976 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Özel sektörde çalışmaktadır. 2003 AK Parti merkez ilçe kurucu üyeliği, 2004 Belediye Meclis Üyeliği, 2009 yılında Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir

1997 Çankırı doğumlu. Lisans mezunu. Serbest avukatlık mesleğini icra etmektedir. 2024 yılı itibariyle AK Parti il yönetim kurulu üyeliği görevini ayrıca seçim işleri başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Bekardır.

1955 Balıkesir doğumluyum. Lisans mezunuyum. (uludağ üni.iibf kamu yönetimi.)Balıkesir merkez ilçe'de
partimizin kurucularındanım.2003 il yönetim kurulu 2007 il hakem kurulu 2020 il yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım.2024 yılı  itibariyle il yönetim kurulu görevine devam etmekteyim.evliyim

1999 Balıkesir doğumlu. Yüksek lisans mezunu. Türkolog. 2021 İl Gençlik Kolu Yönetimi, 2022 İl Gençlik Kolu Yürütmesi Ar-Ge Başkanlığı, 2024 İl Yönetim Kurulunda görev yaptı.

1983 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Tarımsal hayvancılık alanında faaliyet gösteren bir STK da idarecilik yapmakta olup, 2024 yılı itibariyle AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

1978 Balıkesir doğumlu. Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu. 2005 -2022 yılları arasında özel sektörde yönetici kademesinde çalışmıştır. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik mesleğini icra etmektedir. Evli, iki çocuk babasıdır.

1993 soma doğumlu. Lisans mezunu. Esnaflık yapmaktadır.2020 yılı Altıeylül İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi.2024 yılı itibariyle İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Evlidir.

1999 Aksaray doğumlu. Lise mezunu. Öğrenci. 2020-2022 yıllarında İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi.

01.01.1971 Balıkesir doğumlu. Evli ve iki çocuk babası. Ortaokul mezunu. 1993 yılından bugüne Balıkesir’de Marangozluk ve Mobilya İmalatı üzerine üretim yapmakta ve halen devam etmekte. 2022 yılı ocak ayında seçilmiş olduğu Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yü

1988 Balıkesir doğumlu lisans mezunuyum. Gıda Toptancılığı sektöründe faaliyet göstermekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım

1986 yılında Susurluk’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Susurluk’ta tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Bir dönem Kanada Toronto York Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans alanında eğitim aldı. Şu anda kendi aile şirketlerinde yöneticilik yapan Fatih Güngör aynı zamanda A

1987 Balıkesir doğumlu. Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Yöneticiliği Yüksek Lisans mezunu. Sağlık Bakanlığı personeli. 2006- 2007 yılları arasında Balıkesir İl Gençlik Kolları, 2015 yılında Bursa Nilüfer İlçe Kadın Kolları ve 2023 yılında Balıkesir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak

2001 Sivas doğumlu Balıkesir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans mezunudur. Hali hazırda savunma sanayii alanında faaliyet gösteren özel bir şirkette idari işler biriminde görev yapmaktadır. 2019 yılında Balıkesir AK Parti Gençlik Kollarında siyasi hayatına başlamıştır. 2019’dan bu y

1983 yılı Karabük doğumlu. Lisans mezunu. Sanayici ve iş adamı. Plastik ambalaj üretimi yapmaktadır. 2023 yılı İl Yönetim Kurulu Üyesi. Kepsut İlçe Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.

1978 Savaştepe/Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. Makine Mühendisi. Özel bir sektörde Pazarlama ve Satış Müdürü olarak görev yapmakta. 2018 yılı merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi. 2024 yılı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi, Dış İlişkiler Başkanlığını yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk

1987 Balıkesir Orhanlı doğumlu. Lisans mezunu. Sağlık çalışanı.2007 yılında İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2010 Yılında Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüt

1968 Balıkesir doğumluyum. Evli 2 kız çocuğu annesiyim. 2015’te yapılan İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim ve Yürütmede Yerel Yönetimler Başkanlığında bulundum. 2018 İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim Kurulu 2019 İl Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği 2021de İl Kadın Kolları Kongresinde Yönetim ve

1987 yılında Balıkesir'de doğan İnan, şehrinin ve ülkesinin kalkınması için hem siyasi hem de teknolojik alanlarda çalışmalarını sürdürmektedir. Askerlik hizmetini kısa dönem olarak Erzincan Hava Savunma Taburunda tamamlayan İnan, askerlik döneminde disiplin, sorumluluk ve vatanseverlik gibi değerle

1983 Erzurum doğumluyum. 2005 yılında mahalle teşkilatlarında teşkilata girdim. 2011 yılında İl Gençlik Kollarına girdim 3 dönem sırasıyla Sosyal Politikalar, Tanıtım Medya ve Teşkilat Başkanı olarak İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptım. Ön lisans mezunuyum, özel bir şirkette işletme şefliğ

1987 Balıkesir doğumlu. Lise mezunu. Sigortacılık mesleği ile uğraşmaktadır. 2014-2017 İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirmiştir. 2020 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yerine getirdi. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.20

4.12 1960 doğumluyum. Lise mezunuyum. Deri kösele sektöründe işveren olarak çalıştım. Emekliyim. Bırlık Vakfı Balıkesir Şube Bşķ Yardımcısı olarak hayatımızı idame ettiriyorum.

25.11.1986 yılında Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Köseler Mahallesinde dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tamamladım. Askerlik görevimi kısa dönem olarak Hatay İli Reyhanlı İlçesinde yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2011 yılından itibare

1985 Malatya doğumlu. Lisans mezunu. İnşaat Mühendisi, Gayirmenkul Değerleme Uzmanı ve Bilirkişi olarak çalışmaktadır. 2020-2024 yıllarında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Karesi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2024 yılı itibariyle Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımc

1974 Kahramanmaraş doğumlu. Yüksek lisans mezunu. Özel bir şirkette Genel Müdür Yardımcılığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevini icra etmektedir. 2024 yılı itibariyle İl Yönetim Kurulu Ekonomik İşler Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bekar, 2 çocuk babasıdır.

1972 Balıkesir doğumluyum. İlk, orta, lise öğrenimimi Balıkesir’de tamamladım. Ege üniversitesi ziraat fakültesi mezunuyum. Evli ve bir çocuk annesiyim. 2014-2017 Altıeylül İlçe Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı, 2017-2020 Altıeylül İlçe Ana Kademe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, 2020-2023 Altı

17.10.1969 Balıkesir doğumlu İlkokul Gazi Osman Paşa İlkokulunda okudu orta okulda aynı okulda devam ettim. Lise Açık öğretimden mezun oldum. 1986 da tenekeli restaurantta başladım 1991 yılında kasap olarak kendi iş yerimi açtım. 2004 -2010 yılları arası kasaplar odası başkanlığı yaptım. Aynı dönemd

1978 Balıkesir Bigadiç doğumlu. 2005 yılından itibaren AK Parti üyesi. 2013 yılından itibaren gıda sektöründe işletme sahibi 2024 yılı itibaren İl Yönetim Kurulu Üyesi. Evli,2 çocuk babası.

1992 Balıkesir doğumlu. Ön lisans mezunu . Medya, iletişim ve gençlik alanında çalışmalar gerçekleştirmekte. 2024 yılı il yönetim kurulu üyesi olarak, tanıtım ve medya komisyonun görev almakta.

1976 Almanya / Berlin doğumlu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans mezunu. Direksiyon Eğitmenliği mesleğini yapmaktadır. 2018- 2020 yılları arasında İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler ‘den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirdi. 2020- 2023 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Ü

1975 Dursunbey doğumlu, lise mezunu. Esnaflık ve ticaret ile uğraşmaktadır. 2002 yılında AK Parti üyeliği ile
başladığı siyasi hayatını, 2003-2006 yılları arasında parti delegeliği yaparak devam ettirdi. 2007 yılında başladığı ak parti merkez ilçe halkla ilişkiler başkan yardımcılığı ve sonrasın

Dört nesildir Balıkesir de yaşayan zirai ve ticari faaliyetle uğraşan istiklal savaşı gazisi bir ailenin oğluyum. Balya ilçesinde 14 haziran 1988 tarihinde doğdum. Memleketim aslen Manyas olup Balıkesir de yaşantımı sürdürmekteyim. İlkokulu Mehmet Şeref Eğinlioğlu’nda, ortaokulu Çiğdem Batubey’de ve

1968 Balıkesir doğumlu. Ortaokul mezunu. Esnaflık yapmaktadır. 1995-1997 yılları arasında Anavatan Partisi Gençlik Kolları üyeliği görevini yerine getirmiştir. 2021 yılı itibariyle AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Bekar ve 2 çocuk babasıdır.

1987 Balıkesir doğumlu. İşletme ön lisans mezunu. Sağlık bakanlığı personeli. 2011 - 2014 yılları arasında Balıkesir il gençlik kolları yönetim kurulu, 2015 yılında Balıkesir il kadın kolları yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır. 2024 yılı itibariyle Balıkesir AK Parti il yönetim kurulu üyeliğ

1985 Balıkesir doğumlu. Avukatlık mesleği ile uğraşmaktadır.2012 -2014 yılları arasında Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ,2014 -2015 yılları arasında Karesi İlçe Hukukçulusu ,2015- 2020 yılları arasında İl Kadın Kolları Yönetim Ve Yürütme Kurulu Üyeliği ,2020-2023 yılları arası Altıeylül İlçes

1997 Balıkesir doğumlu. Avukat İstanbul Maltepe Üniversitesi hukuk fakültesinde eğitim görmüş olup
2020 yılında mezun olmuştur.2021 yılında İstanbul kültür üniversitesi özel hukuk-ticaret hukuku alanında tezli yüksek lisans yapmaya başlamış olup tez sürecinde çalışmalarına halen devam etmektedir

1999 yılında Kütahya’da doğmuştur. Lisans mezunu. Sınıf öğretmenidir. 2022-2023 yılında karesi ilçe gençlik
kollarında yönetim kurulu üyeliği, 2024 yılı itibariyle de il yönetim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.