1972 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Nakliye, sigorta, iklimlendirme sistemleri gibi muhtelif ürün ve hizmetler üzerine faaliyet gösteren işletmede ticari hayatına başlayan Fazlıoğlu, Adalı Çelik şirketi kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olarak ticar

1969 yılında Karabük’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladı. Birçok farklı firmada muhasebe müdürü olarak mesleğini icra etti. AK Parti’de çeşitli kademelerde görev aldı. Evli ve iki çocuk annesidir.

1969 yılında Sapanca’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sapanca’da tamamladı. Turizm alanında ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan Yılmazer, TÜRSAB Doğu Marmara Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmaktadır.

1970 yılında Karasu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Erenler Atatürk sanayi sitesinde otomotiv yedek parça alanında ticari faaliyetlerine devam etmektedir. AK Parti Karasu İlçe teşkilatında çeşitli kademelerde görev aldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

1959 yılında Sakarya’da doğdu. İlk ve orta öğretim eğitimlerini Sakarya’da tamamladı. Geçmiş dönemlerde AK Parti İl Yönetiminde görev aldı. Çiftçilik mesleğini icra eden Özbay, evli ve iki çocuk babasıdır.

1989 yılında Serdivan’da doğmuştur.  İşletme Fakültesi Mezunu olan Tan, Sigorta acenteliği yapmaktadır. Ada Ak-Tan Sigorta, Paix Travel, Tan Otomotiv gibi firmaların kurucusudur. Sasader Yönetim Kurulu Başkanlığı, SakaryaGiad Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği ve ETD Kurucu icra kurulu üyelik görevlerine

1980 yılında Sakarya’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olan Akcan, 2002 yılından bu yana hazır giyim mağazacılık alanında ve gayrimenkul sektörlerinde ticari faaliyetlerine devam etmektedir. 2015 yılında SakaryaGİAD kurucu üyeliği, 2018 yılından itibaren SAT

1980 yılında Sakarya’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunudur. Üç dönem AK Parti Pamukova İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Pamukova’da sigorta aracılık hizmetleri ve inşaat sektörü ile uğraşan Akın, evli ve beş çocuk babasıdır.

1995 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 2018 yılında Maltepe Üniversitesi İnşaat Fakültesinden mezun oldu. SUBÜ’ de İnşaat Mühendisliği yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

1974 yılında Erenler’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. İnşaat sektöründe aile şirketinin yöneticiliğini yapan Şen, evli ve iki çocuk babasıdır.

1983 yılında Sakarya’da doğdu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Ahşap ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde çalışmakta olan Kuriş, evli ve üç çocuk babasıdır.

1980 yılında Düzce'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Düzce’de tamamladı. Niğde Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Şevki, HBU Elektrik Enerji A.Ş, YMS Elektrik Enerji A.Ş ve Petzanya LTD. ŞTİ. şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı olarak ticari faaliyetlerine de

1959 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erenler’de tamamladı. Erenler Bekirpaşa’da Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Esnaflıktan emekli olan Gudil, çiftçilik mesleğini icra etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

1990 yılında Sakarya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Stajını İstanbul'da tamamladıktan sonra 2014 yılından bu yana Sakarya Barosu'na bağlı serbest avukat olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

1988 Karadeniz Ereğli’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Sakarya’da inşaat ve kanatlı hayvancılık sektörü üzerine faaliyette bulunan şirketlerinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

1980 yılında Ağrı’da doğmuştur. Matbaa, Hayvancılık, Restoran gibi farklı alanlarda ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan Kılıç, Sakarya Matbaacılar Derneği kurucusudur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

1979 yılında Sakarya’da doğan Işıklı aslen Elazığlıdır. 1977’den bu yana baba mesleği olan mobilya ve ahşap ürünleri üzerine Serdivan’da mağazacılık faaliyetlerini sürdüren Işıklı, evli ve üç çocuk babasıdır. ASKON Kurucu Başkan Yardımcılığı ve DEİK Estonya İş Konseyi Üyeliği görevlerinde bulundu.

1992 Yılında Sakarya’da doğdu. Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde eczacılık eğitimimi tamamladı. 2015 yılında Sakarya Neutec İlaç Fabrikası'nda bir yıl kadar mesul müdürlük yaptıktan sonra eczacı olarak işletme sahibi olan Sezer, evlidir.

1990 yılında Adapazarı’nda doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezun olarak Sakarya Barosuna bağlı serbest avukat olarak çalışmakta olan Halıcı, evlidir.

1973 yılında Erzurum’da doğdu. Sakarya’da Müteahhitlik yapmakta olan Koç, uzun yıllar Erzurumlular Derneğinde başkanlık görevinde bulundu.

1986 yılında Erenler’de doğdu. Aslen Erzurumlu olan Yaylalı; ilk, orta ve lise eğitimini Erenler’de tamamladı. İstanbul’da uzun yıllar dini bilimler ve Kuran ilmi üzerine aktif çalışmalarda bulunan Yaylalı ev hanımıdır.

1975 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Sakarya Akyazı’da tamamladı. Aile şirketinde yönetici olarak ticari faaliyetlerine başlayan Bora, bir süre Hollanda’da inşaat sektörü üzerine ticari faaliyetlerini sürdürdü. TÜMSİAD Hollanda Başkanlığı, Genel Merkez Üyeliği ve DEİK Avrupa Ko

1969 yılında Gümüşhane’de doğdu. Ev hanımı olan Cinanoğlu, sosyal politikalar alanında çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapmıştır. AK Parti’de çeşitli kademelerde görev aldı. Evli ve dört çocuk annesidir.

1978 yılında Akyazı’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Arifiye ilçesinde fotoğrafçılık üzerine ticari faaliyetlerini sürdüren Özdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

1994 yılında Sakarya’da doğdu. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. SATSO Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu üyesi olan Girişken, Beşiktaş JK Kongre üyesidir. Sakarya’da 1927 yılından beri faaliyet gösteren aile şirketlerinde yönetici olarak ticaret yapmaktadır.

1978 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da tamamladı. Sakarya Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Uyar, toptan bakkaliye üzerine faaliyetler gösteren aile şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda YeniSakarya gazetesinde imtiyaz sahibi olarak görev yapmakt

1978 yılında Akyazı’da doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Sakarya’da tamamladı. Parke ve orman ürünleri üzerine aile şirketinde faaliyetlerini sürdüren Yıldırım, firmada yöneticilik görevinde bulunmaktadır. Trabzonspor Kongre üyesi olan Yıldırım, AK Parti’nin çeşitli kademlerinde görevle

1993 yılında Geyve’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. İstanbul Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İnşaat ve müteahhitlik alanlarında aile şirketinde ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

1971 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Branda üretimi alanında hizmet veren aile şirketinde yönetici olarak ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

1996 yılında Sakarya'da doğdu. Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Sakarya Barosuna kayıtlı olarak Serdivan’da serbest avukat olarak çalışmaktadır.

1977 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 1998 yılından itibaren Sakarya’da süt ve gıda makineleri üretimi yapan aile şirketinde yönetici olarak iş hayatına devam etmekte olan Çalışkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

1968 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. 1992 yılında evlenerek Sakarya’ya yerleşen Şenyurt, AK Parti Adapazarı ilçesinde meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Şenyurt, evli ve iki çocuk annesidir.

1975 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Otomotiv ve gıda sektörleri üzerine çalışan firmada ticari faaliyetlerini sürdüren Korkmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

1990 yılında Adapazarı’nda doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Endüstriyel mutfak ve ticari buzdolapları alanında hizmet veren aile şirketinde ticari faaliyetlerine devam etmektedir.