BARTIN

Ayhan DÖNMEZ

İl Sosyal Politikalar Başkan Yard.

Ayhan Dönmez, 1978 yılında, Bartın’ın Ulus ilçesi Abdipaşa Beldesi Derecik mahallesinde doğdu. 2017 yılında Bartın Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünü tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde son sınıf da eğitimine devam etmektedir.

2005 yılında kendi soyadını taşıyan Dönmez Orman Ürünleri Şirketinde Genel Müdür olarak ticari faaliyetine başladı. Halen Dönmez Kereste Firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almaktadır.
Kereste İmalatı, İnşaat Malzemeleri Satışı, Mobilya İmalatı ve İnşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
2013-2017 yılları arasında AK Parti Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2017-2021 yılları arasında AK Parti Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi 2021 - AK Parti Bartın İl yönetim kurulu üyesi olarak devam ediyor.

Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Dönmez, 2015-2016 yılları arasında Bartın Spor Yönetim Kurulu üyeliği, Polis gücü spor yönetim kurulu üyeliği, Türkiye Ahşap ve Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, Bartın Müsiad Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde aktif bir şekilde görev aldı. Spor faaliyetleri olarak Abdipaşa Spor Voleybol takımında ve Şehit Uğur Akyer Veteranlar Futbol takımında lisanslı olarak oynamıştır.