MUŞ

İbrahim KÖKLÜ

İl Yönetim Kurulu Üyesi

1968 Yılında Muş merkezde doğdum. İlk,Orta ve Liseyi Muş’ta okudum. Lisansımı Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat bölümü 2.Sınıfta ara vererek 2000 Yılında Ön Lisansımı Van Yüzüncü yıl üniversitesi Tatvan Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünde tamamladım.Doğduğumdan bugüne Muş’ta ikamet ettim. 1986 Yılında Muş TEDAŞ’ta 4857 sayılı yasaya tabi Elk.Teknisyeni olarak Malazgirt İlçe İşletme Şefliğinde göreve başladım. 1993 Yılında Muş İl Müessese Müdürlüğüne nakil olarak Proje,Tesis ve Yatırım şube Müdürlüğünde Elk.Baş Teknisyeni,Elk.Baş Teknikeri görevlerinde bulundum.Merkez İlçe,Köyler ve Mezralar dahil olmak üzere Proje,Tesis,Yatırım ve uygulamalarında çalıştım. 2010-2014 Yılları arasında TES-İŞ Sendikası İşyeri Baş temsilciliği görevini yürüttüm.2018 Yılında emekli oldum. Ak-Parti Muş İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresinde İl Yönetim kurulu üyeliğine seçilerek,İl yürütme kurulu İl genel sekreterliğine atandım.