KOCAELİ

Ufuk ACAY

Darıca İlçe Başkanı

Kars İli Selim ilçesi 01.01.1977 doğumluyum. İlk orta ve lise eğitimimi babamın memuriyeti dolayısı ile sırası ile Elazığ,Trabzon ve Düzce de tamamladım. Sonrasında İstanbul üniversitesi hukuk fakültesinden 2002 yılında mezun oldum. Avukatlık stajı ve askerlik hizmetinden sonra 2004 yılından bu yana Gebze de serbest avukatlık yapmaktayım. Üniversite yıllarında milli gençlik vakfı yönetimlerinde ve başkaca birimlerde görev yaptım. Yine 2014 yılından itibaren Darıca ilim yayma cemiyetinde yönetim kurulu üyeliği başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.2004 ve 2009 yıllarında AK Partiden Gebze belediye meclis üyeliği aday adayı oldum. Sonrasında 2011 yılında Darıca ilçe yönetim kurulu üyeliği ile başlayan görevime sırasıyla AR-GE birim başkanlığı, seçim işleri başkanlığı ve son olarak siyasi ve hukuki işler başkanlığı görevlerini yaptım.7 haziran -1 kasım ve 16 nisan seçimlerinde SKM Başkanlığı yaptım.09 ocak 2019 itibariyle Darıca İlçe Başkanı olarak atandım. Evli ve 2 Çocuk babasıyım.