1978 Dursunbey doğumlu. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunu. 2000-2014 yılları arasında Serbest

1957 Bigadiç doğumlu. Lise mezunu. Akaryakıt Ticareti ile uğraşmaktadır. AK Parti Kurucu İlçe Başkanlığı yapmıştır. AK Parti Bigadiç İlçe Belediye Başkanı, Bigadiç ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

1963 Dursunbey doğumlu. Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Lisans mezunu. Ziraat Mühendisliği yapmaktadır. Dursunbey İlçe Belediye Başkanlığı yapmaktadır. AK Parti Dursunbey İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir.

1972 Havran doğumlu. Ortaokul mezunu. 2014 yılı itibariyle Havran Belediye Başkanlığı yapmaktadır. AK Parti Havran İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

1966 İvrindi doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi eğitim ve yöneticiliği mezunu. 2016-2019 Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştır. İvrindi Belediye Başkanı, AK Parti İvrindi İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

"1970 Balıkesir doğumlu. Lisans mezunu. İnşaat mühendisi. Balıkesir Üniversitesi'nde Cami Yaptırma Derneği üyesi. İmam Birgivi Camii Derneği üyesi. 2014 yılı AK Parti İl Başkanı görevini icra etmiştir. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri itibariyle Karesi İlçe Belediye Başkanlığı görevini yapmaktadır."

1969 Kepsut doğumlu. Önlisans mezunu. Oto yedek parça ticareti ile uğraşmaktadır. 2001 yılında AK Parti kurucu yönetim kurulu üyeliği, 2003-2006 tarihlerinde 2 dönem Kepsut İlçe Başkanlığı görevine seçildi. 2008 yılına kadar İlçe Başkanlığı yapmıştır. 2009-2014-2019 mahalli idareler yerel seçimeleri

1965 Sürmene doğumlu. Lisans mezunu. Jeoloji Mühendisliği yapmaktadır. 2010 yılında Marmara Belediye Başkanlığı görevine getirilmiştir. 2014 ve 2019 yılında tekrar Belediye Başkanı seçilerek görevine devam etmiştir. AK Parti Marmara İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 3 çocuk babası

1961 Savaştepe doğumlu. Lisans mezunu. Emekli öğretmen. 2014 yılından bu yana Belediye Başkanlığı yapmaktadır. AK Parti Savaştepe İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

1970 Sındırgı doğumlu. Lisans mezunu. Eğitimci. 2014 yılından itibaren Sındırgı Belediye Başkanlığı yapmaktadır. AK Parti Sındırgı İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.