DÜZCE

Osman KILIÇ

Beyköy Belde Belediye Başkanı

1962 Yılı Düzce Doğumludur. İlköğretim, Ortaöğretim Ve Liseyi Düzce’de Tamamlayarak 1994 Yılında Serbest Muhasebeci Unvanına Sahip Oldu.1984-2008 Yılları Arasında (25 Yıl) Düzce’de Kurulu İlaç İmalat Sektöründe Muhasebe Müdürlüğü Görevini 2006 Yılında Emekli Olmasına Rağmen 2009 Yerel Seçimlerine Kadar Sürdürdü. 1997 Yılında Tekrar Ticarete Başlamış Olup 1997-2006 Tarihleri Arası Şehirlerarası Nakliye İşi, 2006 Yılında Tarıım Ve Hayvancılık Sektörüne Girerek Avrupa Normlarında Modern 240 Büyükbaş Süt Sığırı İşletmesi Kurmuştur. Aktif Siyasete 2004 Yılında MHP’den Düzce Belediye Meclis Üyesi Adayı Olarak Girdi. MHP’den 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Beyköy Belde Belediye Başkanlığına Aday Olmuş Ve Belediye Başkanı Seçilmiş, 19.07.2012 Tarih İtibariyle MHP’den İstifa Ederek Bağımsız Belediye Başkanlığı Görevini Sürdürmüş Olup 09.09.2012 Tarihinde Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Tarafından Rozeti Takılarak AK Parti Ailesine Katıldı. 2014 Yılında Yapılan Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı Adayı Olarak Halkımızın Teveccühü İle Yeniden Belediye Başkanı Olarak Seçilmiştir.2019 Yılı Yerel Seçimlerinde Tekrar Halkımızın Teveccühü İle 3. Kez Belediye Başkanı Olarak Seçilmiştir. Evli 2 Çocuk Babasıdır.