KÜTAHYA

Naci ERARSLAN

Tavşanlı İlçe Belediye Meclis Üyesi (Kontenjan)

1957 yılında Tavşanlı’da doğdum. İlk ,orta ve Lise (Tavşanlı

Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümü) tahsilimi Tavşanlıda tamamladım. Üniversite eğitimini Adana İktisadi Ticari İlimler Akademisi, Mühendislik Bilimleri Fakültesi İnşaat bölümünde 1980 yılında tamamladım.

Askerlik görevini 1982-1983 yıllarında kısa dönem olarak 6,jandarma er eğitim alayı KIRKAĞAÇ/MANİSA ’da tamamladım. 1980-1985 Yıllarında Tavşanlı’da özel bir firmada inşaat mühendisi olarak

çalıştım.1985-1990 Yıllarında Tavşanlı ve çevresinde resmi taahhüt işleri yapan özel bir firmada Şantiye şefi ve yönetici yardımcısı olarak çalıştım. 1991 yılında serbest mühendislik bürosu açarak plan ve proje yapımında.1992 yılında da taşeronluk ve müteahhitlik alanında hizmet vermeye başladım. Yirmi sekiz yıldır aralıksız resmi ve özel işlerde mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermeye devam etmekteyim..2004 Yılı yerel seçimleri sonucu AK Parti’den Tavşanlı belediye meclis üyesi olarak 2004-2009 yıllarında görev yaptım.2006 Yılı Şubat ayında Tavşanlı belediye başkan yardımcılığına getirildim.2009 yılı yerel seçimleri neticesine kadar bu görevimi sürdürdüm.2009 Yılı yerel seçimleri sonucu AK Parti’den Tavşanlı belediye meclis üyesi seçildim. 2009-2014 yılları arasında bu görevimi yerine getirdim. 2002-2004 Yıllarından Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında Mesleki komisyon üyeliği yaptım.2002-2009 Yıllarında olmak üzere üç dönem Bursa İnşaat mühendisleri odası Tavşanlı temsilciliği yaptım.Yerel spor kulüplerimize ve spor derneklerimize vede Türk Kızılay’ı tavşanlı şubesine üye.