17 Ocak 1956'da Artvin Yusufeli'nde doğdu. Babasının adı Yaşar, annesinin adı Hedise'dir.Eğitimci; Bursa Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdi.Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu.21, 22 ve 23. Dönemde Bursa Milletvekili seçildi. 24. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. 60. Hükümette

20 Eylül 1969 Şanlıurfa Siverek’te doğdu. Babasının adı, Eyyüp Cenap, annesinin adı Asuman’dır. Kamu Görevlisi; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. TÖMER’de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME’de  Mütercim olarak çalıştı. Özel bi

Mehmet Akyürek, 20 Kasım 1950'de Şanlıurfa Viranşehir'de doğdu. Babasının adı Taceddin, annesinin adı Zülfiye'dir.İş Adamı ve Çiftçi. Lise mezunudur. Aile şirketi Akyürek Kardeşler grubuna dâhil 1700 çalışanı olan, 13 şirkette yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı. Viranşehir Bölgesinde çiftçil

Halil Özcan, 1 Ekim 1964'te Şanlıurfa Şahinalan Köyü’nde doğdu. Babasının adı Hasan, annesinin adı Adle'dir. Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Bölümünde, doktorasını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bili

1999 yılında Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2002-2008 yılları arasında Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı, 2008-2011 yılları arasında Sağlık-Sen Genel Başkanlığı ve Memur-Sen Genel Sekreterliği, 2011-2018 yılları

7 Mayıs 1966'da Şanlıurfa Suruç'ta doğdu. Babasının adı Hasan, annesinin adı Hazar'dır.Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.Serbest avukatlık yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi oldu.21, 22 ve 23. Dönemde Şanlıurfa Milletvekili seçildi. 21. Dönemde Türkiye Büyük Millet