10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Türkiye genelinde engelli kardeşlerimizle bir araya geldik

Engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılık ve farkındalığın artırılması amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası “Engelliler Haftası” olarak kutlanmaktadır. AK Parti olarak Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak ve fırsat eşitliğinden yararlanan, haklarını kullanabilen bireyler olmalarına olanak tanımak amacıyla çalışmalarımızı sürdürme ve yapılanları daha da ileri taşıma gayreti içinde hareket etmekteyiz.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Sosyal Politikalar İl Başkanlarımız ve Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanlarımızın koordinasyonunda AK Parti çatısı altında büyük ve güçlü Türkiye sevdasına gönül vermiş teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla il, ilçe, belde ve mahallelerimizde engelli kardeşlerimizle, aileleriyle ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldik.

"Bizler yaptığımız bütün bu çalışmaları bir lütuf olarak değil, uzun süredir verilmemiş hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendiriyoruz"

Engelsiz Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda en önemli kazancımız ülkemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik bakış açısının kökten değişmiş olmasıdır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi “Bizler yaptığımız bütün bu çalışmaları bir lütuf olarak değil, uzun süredir verilmemiş hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendiriyoruz.”

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...