Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan, Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldılar

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK Parti Genel Merkezimizde, Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın ev sahipliğindeki programda Türkiye Özel Sporcularımızla bir araya geldiler.

Türkiye Özel Sporcularımız, Avrupa Şampiyonluk kupasının coşkusunu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yaşadılar.

Engelli müzisyenlerimizin müzik ziyafetiyle taçlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programımızda önemli mesajlar kaydedildi.

“Sevgisizlik ve ilgisizlik en büyük engeldir, asıl engel kalplerde ve vicdanlardadır.”

Partimiz, kuruluşundan bugüne, hayata azimle tutunan engelli kardeşlerimizin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Engellilerin sosyal hayata katılımı konusunda yenilikçi adımlar yine AK Parti tarafından atılacaktır.

Partimiz; gerek fiziki gerek sosyal alanlarda engelli dostu altyapı ve mevzuat çalışmalarının öncüsü olmuştur.

Cumhurbaşkanımızın hassasiyeti ve liderliğiyle şekillenen parti çalışmalarımız; Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın takibiyle önümüzdeki süreçlerde de engelli kardeşlerimizin hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak, sosyal imkanlarını genişletmek, maddi ve manevi ihtiyaçları karşısında sosyal devlet ilkesinin gereklerini yerine getirmek üzere titizlikle sürdürülecektir.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...