İL BAŞKANLARI

Alperen UYSAL

Çanakkale

19 Mayıs 1995 yılında Keşan’da doğdu. 2018 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart  Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Kendisine ait Proje Danışmanlık Firmasin da ve Kendisine ait Dil Okulun da çalışma hayatına devam etmektedir. Siyasi hayatına 2014 yılında Çanakkale Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu’nda başladı. 2015 yılında Çanakkale Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. İl Yönetim Kurulu üyeliği ile beraber Üniversitede Genç Liderler Topluluğu Başkanlığı görevini yürüttü. 2016 Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığına seçildi. 2020 Yılı Ağustos ayı itibariyle Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevi sona erdi. 20 Ağustos 2020 tarihinde AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandı. 9 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nde İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.