Ekonomi İşleri Başkanımız Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası'nın, kendi sektöründe 40 yılı aşkın süredir başarıyla faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlediği “100 Yılda 100 Başarı” adlı ödül törenine katıldı

Genel Başkan Yardımcımız Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası'nın düzenlediği ödül töreninde yaptığı konuşmada, 2024 yılı için önemli mesajlar verdi ve 2024 yılı beklentilerini paylaştı.

2023 yılıyla ilgili maalesef ilk akla gelenin, insanlık tarihinin en büyük afetlerden biri olan, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi olduğuna dikkat çeken Nihat Zeybekci, “Şubat ayında Adıyaman ve Kahramanmaraş merkezli büyük bir deprem felaketi yaşandı. Orada ölen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaraları sarıyor, sarmaya da devam edecek” dedi.

2023 yılında yaşanan bir diğer önemli olayın 14 ve 28 Mayıs seçimleri olduğunu belirten Zeybekci, “Türkiye olarak bir demokrasi şenliği havasında, Türk milletinin iradesiyle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçildi ve AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en çok sandalyeye sahip olma başarısını sürdürdü. Milletimize hizmet etmeye dur durak bilmeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İnsanlık tarihinin en büyük soykırımının 2023 yılında yaşandığına dikkat çeken Zeybekci “İsrail’in Gazze’ye uyguladığı soykırım tarih boyu kanlı bir leke olarak kalacak hafızalarımızda. Böyle bir asırda maalesef cinayetin en akıl almaz, en sınır tanımaz haline şahit olduk” dedi.

“2024’TE EKONOMİ TOPARLANACAK”

2023 yılını bu yaşanan olaylarla tamamlarken, 2024 yılını Türkiye ve Türkiye ekonomisi için bir toparlanma yılı olarak gördüklerini vurgulayan Zeybekci, “2024 yılı, inşallah Türkiye için artık toparlanma yılı olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını tamamlamış ve 200. Türkiye yılına 1 yıl daha ilerlemiş olarak inşallah hep beraber durmak yok yola devam edeceğiz. Bu arada 2024 yılının ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.