Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'ı ziyaret etti

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkanlık girişinde çiçeklerle karşılanan Yavuz, Büyükkılıç ile belediye bahçesinde bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yavuz, Büyükkılıç'ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

İl İstişare Toplantısı için 70'inci il Kayseri'de olduklarını aktaran Yavuz, "Gerçekten belediyeciliğin en güzel örneklerinin ortaya çıktığı bir kentte bulunuyoruz. Zaten Kayseri'ye hemen adım atar atmaz onu hissediyorsunuz, yaşıyorsunuz. Çok şey yapılmış, hatta her şey yapılmış. Bu güzel kentin, bu güzel belediyecilik örneklerinden bir parça tatmanın da mutluluğu içindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç da Yavuz'u Kayseri'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kentte yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve beraberindekiler de katıldı.