"Yerel seçimlerde aynı güçlü desteği AK Parti olarak adaylarımıza verdiğimiz takdirde bu katettiğimiz mesafeleri yeniden katedecek ve Türkiye'nin önünde yeni yollar açmayı başaracağız"

Genel Başkan Yardımcımız Hasan Basri Yalçın, "Yerel seçimlerde aynı güçlü desteği AK Parti olarak adaylarımıza verdiğimiz takdirde bu katettiğimiz mesafeleri yeniden katedecek ve Türkiye'nin önünde yeni yollar açmayı başaracağız." dedi.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Yalçın, Sakarya'nın 31 Mart'ta her zaman olduğu gibi AK Parti belediyeciliğiyle gerçek belediyecilikle kucaklaşacağından hiç şüphelerinin olmadığını söyledi.

Bu zamana kadar AK Parti olarak Türkiye'ye çağ atlatmak, ülkenin temel meselelerini çözmek için uzun uğraşlar verdiklerini ve önemli mesafeler katettiklerini vurgulayan Yalçın, "Yerel seçimlerde aynı güçlü desteği AK Parti olarak adaylarımıza verdiğimiz takdirde bu katettiğimiz mesafeleri yeniden katedecek ve Türkiye'nin önünde yeni yollar açmayı başaracağız." diye konuştu.