Yükleniyor...

"2,5 yıldır hummalı bir çalışma var"

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, yaklaşık 2,5 yıldan beri bu alanda hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

Yapılan testlerin ardından gazın milletle buluşacağını dile getiren Dağ, "Bu aşamaya kadar olan hummalı çalışmalarından dolayı Bakanımızı, Bakanlığımızı, TPAO Genel Müdürümüz ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçteki çalışmalar için de başarılar diliyorum." dedi.

Dağ, güçlü irade, güçlü liderlik, güçlü hükumet sistemi ve güçlü bir devletin ne anlama geldiğini çok net şekilde gördüklerini vurgulayarak, "Bu doğal gazın çıkarılıp milli sisteme getirilmesi, bir milli şirket tarafından, TPAO tarafından yapılması dahi başlı başına gerçekten üzerinde durulması gereken, ifade edilmesi gereken bir nokta." ifadesini kullandı.

"Karadeniz gazi enerjide dışa bağımlılığı azaltacak"

"Türkiye Yüzyılı"na işaret eden Dağ, Karadeniz gazının enerjide dışa bağımlılığı azaltacağını vurgulayarak, "Bu, bize çok büyük katma değer sağlayacak. Üretimde bize ciddi anlamda yol sağlayacak bir imkan ortaya koyacak. Türkiye Yüzyılı'na katkılarından dolayı Bakanlığımızı tebrik ediyorum. Milletimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah 2023 Mart'ında burada açılış yapmayı Rabbim bize nasip etsin." şeklinde konuştu.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.