Yükleniyor...

"AK Parti gençlerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Türklerin partisi”

 

Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, Van'da Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması"nda konuştu.

Van'a ve gençlerine güvendiklerini belirten Kandemir, Türkiye'nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek illerinden birinin Van olduğunu belirtti.

Seçimlerde ilk defa oy kullanacaklara seslenen Kandemir, şöyle konuştu:

"İlk oyunuzu Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye vermeye hazır mısınız? Aramıza fitne tohumları ekmeye, barışı bozmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat 2023'te Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye sahip çıkmaya hazır mısınız? İşte Van. Sizleri tebrik ediyorum. Programımızın hayırlı olmasını diliyorum. Emek veren, gayret gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Van, Recep Tayyip Erdoğan'a yine sahip çıkacak. 'Acaba AK Parti bölgede ne yapacak? Van'da ne olacak' diyenler şahit olsunlar, görsünler ki gençlik burada. AK Parti gençlerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Türklerin partisi. Van yaktığı bu işaret fişeği ile tüm Türkiye'ye örnek olacak."

Festival havasındaki etkinliğin birliğin, beraberliğin, gönlünde barış olanların, aklında, zihninde kardeşlik olanların nişanesi olacağını vurgulayan Kandemir, "2023'te AK Parti sandıktan birinci parti olarak çıkacak, Cumhurbaşkanımız da Türkiye yüzyılının lideri olacak." dedi.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.