Yükleniyor...

Ankara Şehir Hastanesinde, depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi

 

Ankara Ukulele Topluluğu'nun gösteri sunduğu programa, Genel Başkan Yardımcımız Jülide Sarıeroğlu da katıldı.

Sarıeroğlu, "Bizlere bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz." dedi.

Daha sonra sahneye davet edilen çocuklar, 23 Nisan ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı, şiirler okudu.

Etkinliklere katılan 7 yaşındaki Nilsu Doğan, eğlenceli vakit geçirdiğini belirterek, "23 Nisan benim için çocukların mutlu olmasını, gülmesini ifade ediyor. Çocuklar mutlu olmalı çünkü Atatürk bugünü bizlere armağan etti." diye konuştu.

"Çocukların gözlerindeki ışıltıyı artırmak bizi sevindirdi"

Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, AA muhabirine, etkinlikle, depremlerden etkilenen çocuklarla güzel vakit geçirtmek istediklerini söyledi.

Yaşar, "Bugün çok özel bir gün. İki bayramı beraber kutluyoruz. Aramızda çok sayıda depremzede çocuğumuz var. Deprem bizim için çok yıkıcıydı. Depremin yaralarını hızla sarabilmek adına özellikle çocuk hastalarımızla ilgili böyle sosyal aktiviteleri sürekli düzenliyoruz. 23 Nisan da bunun önemli bir basamağıydı. Bu mutlu günde çocuklarımızla beraber olmak, onları mutlu etmek, çocukların gözlerindeki ışıltıyı artırmak bizi sevindirdi." diye konuştu.

Hastane personeli, etkinliğe katılamayan Çocuk Hastanesinde yatarak tedavi gören çocukları da ziyaret etti.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.