Yükleniyor...

"Biz 84 milyona hitap ediyoruz"

 

Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada, 84 milyona hizmet ettiklerini belirterek, yapılan bu yatırımlarla ülkenin üç kat büyüdüğünü dile getirdi.

Kentsel dönüşüm projelerinin ihmal edilmemesi gerektiğine işaret eden Demiröz, TOKİ’nin her şeye hizmet ettiğini, sadece konut yapmakla kalmadığını, stadyumlar, hastaneler inşa ettiğini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Dömiröz, şunları kaydetti:

"Biz 84 milyona hitap ediyoruz. Ama bizim başlattığımız yatırımları lütfen getirip mıcırla betonla doldurmayın. İşte bugün Sancaktepe’de, sabahtan beri Belediye Başkanımız televizyondan televizyona gidip derdini anlatmaya çalışıyor. Metroyu niye dolduruyorsunuz? Başlayan yatırımı niye durduruyorsunuz? Bu millete faydalı olacağımıza niye zulmediyoruz? Ekonomik sıkıntılarımız var, inanın Türkiye’deki temel göstergelerin tamamı çok güzel bir durumda. Temel göstergelerin hepsi dikkatle takip edilen ve dünyada en iyi durumda olan göstergeler. Bakmayın spekülatif birtakım ataklara. Bunları da aşacağız. Kiminle? İşte 84 milyon, bu milletin desteğiyle."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.