“Çanakkale'mizde binlerce, on binlerce, tüm Türkiye sathında yüzbinlerce, milyonlarca hanenin kapısını çaldık, gönüllere misafir olduk”

Genel Sekreter Fatih Şahin ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de partililerle iftar yaptı.

Tarihi Anadolu Hamidiye Tabyaları’nda Çanakkale İl Başkanlığınca düzenlenen iftara katılan Şahin ve Turan, vatandaşlarla sohbet edip ramazanlarını kutladı.

Çanakkale’deki iftar öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" yaptığı konuşma izlendi.

Fatih Şahin, iftarın ardından yaptığı konuşmada, bir ramazan ayını daha nihayete erdirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı’nın büyük bir sevinçle idrak edileceğini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"Çanakkale’mizde binlerce, on binlerce, tüm Türkiye sathında yüzbinlerce, milyonlarca hanenin kapısını çaldık, gönüllere misafir olduk. Partililerimize, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını mesajlarını ulaştırdık. İnşallah önümüzdeki bir yılı da bu ramazanı şerifte yakaladığımız tempoyu daha da arttırarak en iyi şekilde değerlendirecek ve 2023 yılının haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde bundan önceki 15 seçimde kazandığımız başarıya bir yenisini daha ekleyecek ve cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha cumhurbaşkanı seçecek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak bir kez daha çoğunluğu yakalayacağız."

İftara, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.