Yükleniyor...

Ekonomi İşleri Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci başkanlığında, Afyonkarahisar, Aydın, Çankırı, Denizli, Karaman, Kayseri, Konya, Kütahya, Muğla, Sivas, Uşak ve Yozgat Milletvekillerimiz ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı bünyesinde; Afyonkarahisar, Aydın, Çankırı, Denizli, Karaman, Kayseri, Konya, Kütahya, Muğla, Sivas, Uşak ve Yozgat milletvekillerimiz ile Genel Başkan Yardımcımız, Ekonomi İşleri Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantı süresince milletvekillerimizle ekonomi alanında bölgesel ve küresel düzeyde yatırımdan istihdama, üretimden ihracata pek çok konu detaylı bir şekilde ele alındı. Milletvekillerimizin saha çalışmalarından elde ettikleri notlar, alınan önlemler ve geleceğe ilişkin beklentiler değerlendirildi.

Ekonomi İşleri Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Oldukça verimli geçen, önemli çıktılar not ettiğimiz toplantımıza katılımları ve değerli katkıları dolayısıyla tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.