Yükleniyor...

Genel Başkan Yardımcımız Ala, Partimizin Bursa İl Başkanlığı Teşkilat İftarı'nda konuştu

 

Genel Başkan Yardımcımız ve Dış İlişkiler Başkanımız Efkan Ala da Türkiye'de attıkları her aritmetik adımın yurt dışında geometrik karşılık bulduğunu aktardı.

Siyası istikrarın arkasında durulması gerektiğini vurgulayan Ala, "Bizim petrol kuyularımız bizim siyasal istikrarımızdır. Siyasal istikrarın arkasında duralım, önünü açalım, Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin Türkiye'yi hedeflerine taşımasına fırsat verelim. Aksi takdirde aday gösterebilmeyi 1,5 yıl sonra başarabilmiş, ondan sonra da masadan kalkmış oturmuş, kalkmış oturmuş, genel başkan kalkmış belediye başkanı masaya oturmuş. Böyle bir yapı, bu kadar problemin yaşandığı bir coğrafyada Türkiye gibi bir ülkeyi yönetemez." ifadesini kullandı.

AK Parti'nin alternatifi olmadığını belirten Ala, şöyle konuştu:

"Hiçbir proje duydunuz mu? Hiçbir sorunun çözümüne ilişkin derde deva bir söz duydunuz mu? Yok. Kendi aralarındaki problemleri, oturma sırası problemini, erken kim gidecek kim konuşacak problemini çözdükten sonra çıkıyorlar sanki Türkiye'nin önemli bir problemini çözmüş gibi rehavet içerisinde açıklamalar yapıyorlar. Kardeşim sen daha Türkiye'nin hiçbir problemini dile bile getiremedin, çözemedin ki çözüm kapasiten senin masanla sınırlı. Yedili koalisyon herkesin bildiği sırrı da açıkladı. Bunlar altı kişi değilmiş biz biliyorduk da kendileri gizlemeye çalışıyor, yedi partiymiş. Yedi partinin yedi sene kalsalar yedi dakikalık iş yapacak kapasiteleri yok. Onun için bunları anlatacağız hep birlikte milletimize. Ben biliyorum ki milletimiz zaten maşeri vicdanında olup bitenleri bizden çok daha iyi tartıyor, ölçüyor."

İftara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Partimiz İl Başkanı Davut Gürkan, Parti'li Bursa milletvekilleri ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.