Yükleniyor...

Genel Başkan Yardımcımız ve Trabzon Milletvekili adayımız Mustafa Şen ise Partimiz hükümetlerinin bu ülkeye çok önemli hizmetlerde bulunduğunu, 2 bin 800 dolar olan milli gelirin 10 bin 500 dolara çıkarıldığını söyledi

 

Ülkede yapılan önemli çalışmalara rağmen aynı zamanda terörün yok edildiğine işaret eden Şen, "Yaptığımız çalışmalar gösteriyor ki 2028 yılına geldiğimizde Türkiye'de milli gelir 15-16 bin dolarlara yükselecek, ileri devletler sınıfına girecek. Bunun için çalışmaya, birlik beraberliği, kol kola girmeye, sen ben davasını bırakmaya ihtiyacımız var. Bunu hep beraber yapacağımıza inanıyorum." dedi.

Toplantıya, Partimiz Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Partimiz Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile partililer katıldı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.