Yükleniyor...

Genel Başkan Yardımcımız Yazıcı, Kocaeli'de konuştu

 

Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, "Bu milletin sezgileri güçlüdür. İş yapanlara emaneti verir. Bu ülkede iş yapan var, söz üretenler var. İş yapanlar Cumhur İttifakı'nda, onun başında da Recep Tayyip Erdoğan var." dedi.

Partisinin Başiskele seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye için ter dökmenin, insanların hayatını kolaylaştırmanın, standardını yükseltmek için gece gündüz demeden çalışmanın, zevklerin en büyüğü olduğunu söyledi.

Yazıcı, 3 Kasım 2002'den bu yana vatandaşların takdir ve desteğini alarak o dönemki Türkiye'yi sırtlayarak bugüne taşıdıklarını dile getirdi, Türkiye'nin gücünü artırma yönünde çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti'nin siyaset tarzının kapsayıcı ve kuşatıcı olduğunu belirten Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğündeki kadroların sinerji ve coşkusunun, her sorunun üstesinden gelecek güçte olduğunu vurguladı.

Yazıcı, AK Parti'nin icraatlarını görmezden gelenler olduğunu ifade ederek, bunlara karşı yakın zamanda gerçekleştirilen Zonguldak Filyos Türkiye Petrolleri Limanı'ndaki Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni ile Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ni örnek verdi.

"Türkiye için hedeflerimiz var"

Genel Başkan Yardımcımız Yazıcı, 14 Mayıs'taki seçimlere işaret ederek şunları söyledi:

"Seçime katılan kümeler var. Bir Cumhur İttifakı, bir de Millet İttifakı denen küme var. Seçim demokrasilerin en önemli aracıdır. Seçim varsa demokrasi var. Dolayısıyla demokrasilerde millet egemenlik hakkını, seçim zamanı seçmek suretiyle vekil belirler, ona emanet eder. Bu milletin sezgileri güçlüdür. İş yapanlara emaneti verir. Bu ülkede iş yapan var, söz üretenler var. İş yapanlar Cumhur İttifakı'nda, onun başında da Recep Tayyip Erdoğan var."

Laf üretenlere değil, iş üretenlere destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Yazıcı, "Ülkemizin geleceği için 2053 Türkiye'si için ve yine atalarımızın Anadolu'ya gelişlerinin bininci yılı olan 2071 için bu ülkede zemin oluşturmak istiyorsak iş yapanlara emaneti teslim etmek mecburiyetindeyiz. Bizim hayallerimiz var; hayalci değiliz ama Türkiye için hedeflerimiz var. Bu hedefleri sizden aldığımız güçle gerçekleştireceğiz. Bu konuda kararlı mısınız? O halde durmak yok yola devam. Siz 'Tamam.' diyorsunuz, bu iş bitmiş. Bunları burada bulunmayanları anlatalım." diye konuştu.

Açılış törenine, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, parti yöneticileri, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.