Yükleniyor...

"Hadi bakalım buyurun anayasayla beraber bu meseleyi çözelim, bir daha kadınlarımız arasında başörtülü, başı açık ayrımı fitnesi yapamasın CHP zihniyeti"

 

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Balıkesir Kuva-yı Milliye Meydanı'nda düzenlenen "Balıkesir OSB, Çamlık Millet Bahçesi, Ardıçtepe Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı.

Dağ, parti olarak yıllardır birçok hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Millete hizmet noktasında aşkla ilerlediklerini belirten Dağ, şöyle devam etti:

"Birileri her seferinde 'Bunlarda artık heyecan bitti, bunlar artık yoruldular, bunlar artık bıktılar' gibi sözler söyler. Beklerler ki her seçimde bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'a ve yol arkadaşlarına, onların yaptığı toplum mühendisliğiyle beklediklerini versin. Aslında bu milletten medet ummazlar. Bir zamanlar milletle seçim kazanmak için uğraşmadan sadece bürokrasi içindeki vesayet kurumlarıyla istedikleri ideolojide bu milleti yönetmeye çalıştılar. Şimdi biz sizlerin oylarıyla, sizlerin destekleriyle, referandumda yüzde 50 artı 1'i getirince ezberleri bozuldu."

Dağ, milletin çözülmüş meseleleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sınava tabi tutulmaya çalışıldığını vurguladı.

Başörtüsü konusuna değinen Dağ, "Biz biliyoruz ki bu ülkede başörtülü kardeşlerimizle, baş açık kardeşlerimizle beraber kardeşçe bugüne kadar geldiler. Başörtülüler, başı açıklar arasındaki nifakı, fitneyi, bu milleti içine siz koydunuz. Bunu yapan CHP faşizmi oldu." dedi.

CHP tarafından başörtüsü konusunun samimiyetsiz şekilde seçim öncesi yeniden gündeme getirildiğini ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Hadi bakalım buyurun anayasayla beraber bu meseleyi çözelim, bir daha kadınlarımız arasında başörtülü, başı açık ayrımı fitnesi yapamasın CHP zihniyeti. Şimdi de yine milletten onay alamayacaklarını biliyorlar ya yine toplum mühendisliği yapıp izin almaya, icazet almaya gidiyor birileri. Amerika Birleşik Devletleri'ne gidiyorlarmış. Bundan bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri Başkanı bir açıklama yapmıştı, 'Türkiye'deki muhalefeti bir çevrede tutacağız' diye. Onun üzerine bir baktık 'altılı masa' diye bir şey oluşturuldu. Altılı masa içinde sürekli tartışmalar, altılı masadan icazet aldı alamadı belli değil. Ama icazet alacak bir yer var demek ki Amerika Birleşik Devletleri'nden icazet almak gerekiyor. şimdi CHP Genel Başkanı ABD'ye deyip icazet alacak. İcazeti ABD'de arama Kemal Kılıçdaroğlu, icazet, Balıkesir, Kuva-yı Milliye Meydanı'nda, işte biz icazeti Kuva-yı Milliye Meydanı'ndan alıyoruz."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.