Yükleniyor...

Şimdi genel başkanları gitti, başka bir genel başkan geldi. Fakat yine teröre destek verenlerle, terörle yanaşık düzen yürüyenlerle ittifaklarını sürdürmek için her türlü hesabın, kitabın içerisine giriyorlar

 

Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Ömer Çelik de Adana için tarihi günlerden birini yaşadıklarını söyledi.

Kenti, yerel yönetim alanında da daha güçlü hizmetlere kavuşturmak için hazır olduklarını dile getiren Çelik, "Hep beraber, Seyhan ve Ceyhan nehirleri gibi bereketli Çukurova'yı daha da bereketli hale getirmek için kolları sıvamaya, yerel seçimlere damgamızı vurmaya hazırız, kararlıyız." dedi.

Çelik, Cumhur İttifakının milli birlik ve beraberlik ittifakı olarak kurulduğunu vurgulayarak, bugüne kadar omuz omuza yürüdüklerini, büyük işlere imza attıklarını anlattı.

Muhalefete eleştiride bulunan Çelik, "Bugün muhalefet partilerinden biri çıkmış demiş ki; 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakına haddini bildireceğiz'. Bize haddini bildireceğini söyleyene diyorum ki bak biz Adana'dayız, buradayız, hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız." diye konuştu:

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlar 14 ve 28 Mayıs'ta 'Kemal Kılıçdaroğlu anketlere göre Cumhurbaşkanı olacak' diyorlardı. Adana ise 'Biz bay Kemal'i bay bay Kemal yapmaya hazırız' diyordu. Şimdi genel başkanları gitti, başka bir genel başkan geldi. Fakat yine teröre destek verenlerle, terörle yanaşık düzen yürüyenlerle ittifaklarını sürdürmek için her türlü hesabın, kitabın içerisine giriyorlar. Onlar ne yaparsa yapsın, biz Cumhur İttifakı üyeleri olarak bu yolda, başta Adana olmak üzere Türkiye'nin her tarafında kararlı, güçlü şekilde yürüyeceğiz. Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız. Genel seçimde attığımız imzayı yerel seçimlerde daha büyük başarı damgasına dönüştüreceğiz. Sonuçta inşallah 31 Mart gecesi Sayın Cumhurbaşkanı'mıza Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçeyi hediye edeceğiz. İnşallah, 31 Mart gecesi değerli büyüğümüz Devlet Bahçeli Bey'e Adana'da büyükşehir ve 15 ilçenin, Cumhur İttifakı'nın olduğu müjdesini vereceğiz."

Çelik, Türkiye'nin bulunduğu coğrafya için önemini vurgulayarak, "Ülkemizde bu istikrarı, hizmeti koruduğumuz gibi bölgemizin kaderine de iyilik ve güzellikle damga vurmaya devam edeceğiz." dedi.

Nisan ayının, Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı dolayısıyla Adana için önemli olduğunu işaret eden Çelik, "Adana nisanda portakal çiçekleriyle kokar. 31 Mart gecesi, Cumhur İttifakı Adana'nın her tarafına portakal çiçekleri gibi damgasını vuracak." ifadesini kullandı.

"Kentsel dönüşüm hamlesini Adana'ya yayacağız"

Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de 1 Nisan sabahında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye Adana'nın "anahtarlarını" teslim etmek için söz verdiğini dile getirdi.

Adanalıların, kentin gelişmesini ve ilerlemesini istediklerini vurgulayan Kocaispir, şöyle konuştu:

"Yüreğir Belediyesi'nde yaptığımız hizmetler ve güzellikler ortada. Çıktığımız bu yolculukta samimiyiz ve iyi niyetliyiz. Adanalı hemşehrilerimizin hizmet için bu erdemli ve kıymetli beklentilerinizin farkındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun aziz silah arkadaşlarının bizlere emanet bıraktığı mübarek topraklarda aklın, bilimin ve tecrübenin ışığında, özlenen ve beklenen tüm hizmetleri yapmak için büyük bir enerji ve bilinçle çaba göstereceğiz. Depreme dirençli şehirler ve binalar yapmak için Yüreğir'de başlattığımız büyük kentsel dönüşüm hamlesini inşallah tüm Adana sathına yayacağız. Artık bir kabusa dönüşen ulaşım konusunu tüm kurumlarımızın işbirliği ve dayanışmayla çözüme kavuşturacağız."

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da yarın partilerinin 55. kuruluş yıl dönümünü kutlayacaklarını dile getirerek, "İnşallah nice 55 yıllara, başarıyla nice uzun yıllara diyorum." şeklinde konuştu.

Aday tanıtım toplantısına milletvekilleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.