Yükleniyor...

"Sizden aldığımız güçle siyaset yapıyoruz"

 

Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Biga Belediye Meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Şahin, insanı merkeze alan, hizmet odaklı siyaset anlayışının temsilcileri olduklarını aktardı.

AK Parti'nin bu yıl 20'nci kuruluş yıl dönümünü kutladığını anımsatan Şahin, şöyle konuştu:

"Partimizi aziz milletimiz, sizler kurdunuz. Bizler yalnızca tabelasını astık. 20 yıldır sizden aldığımız güçle siyaset yapıyoruz. 20 yıldır önümüze konan tüm engelleri sizler sayesinde, sizlerin duaları sayesinde aşarak siyaset yapıyoruz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölgenin parlayan bir yıldızıysa, bugün AK Parti bir dünya markasıysa, bugün Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideriyse, bu sizlerin destekleri, dualarıyla olmuştur."

Şahin, 2023'te önlerinde yeni bir sınav olduğuna dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sizlerin gözlerindeki ışıktan, yüreğindeki heyecandan, 2023'te yeni bir zafere imza atacağımızın müjdesini okuyabiliyorum. İnşallah geleceğimiz bugünden çok daha güzel ve parlak olacak. Bizler bundan 20 yıl önce hangi coşkuyla, hangi aşkla, hangi heyecanla yola çıktıysak, bugün de aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuzu yürümeye devam ediyoruz. Bundan 20 yıl önce hangi birlik ve beraberlik duygusuyla, hangi kardeşlik anlayışıyla yola çıktıysak, yolumuza aynı kardeşlik anlayışıyla, birlik ve beraberlik duygusuyla devam ediyoruz. Sizler bize hedef gösteriyorsunuz, bizler de o hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden, yakın, uzak demeden, kar, boran, fırtına diyemeden çalışıyoruz."

Şahin, bıkmadan, usanmadan, rehavete kapılmadan koşturacaklarını, vazgeçmeyeceklerini, hedeflerine ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.