"Türkiye'yi terörden kurtaracağız. İnsanlar emin adımlarla, gençlerimiz, kardeşlerimiz hedeflerine doğru yürüyecek inşallah. Bunun da çabası içerisindeyiz"

Partimiz Aday Tanıtım Toplantısı, Artuklu Spor Salonu'nda düzenlendi.

Genel Başkanvekilimiz Efkan Ala, Mardin'in şehirler arasında önemli bir yere sahip olduğunu, ona yakışır bir başkan adayı olması gerektiğini belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremlere de değinen Ala, tüm Türkiye'nin depremin ilk anından itibaren tek yürek, tek bir aile gibi bütün yaraları sarmak için mücadele ettiğini söyledi.

Ala, "Birinci dakikadan itibaren bütün imkanları seferber ederek bugüne kadar da elinden gelen her şeyi yapan devletimizi, başta Cumhurbaşkanımız ve kadrosunu da yürekten tebrik ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Tek yürek nasıl olunur, bir problem nasıl çözülür, nasıl yönetilir dünyaya gösterecek şekilde yaptık, yapıyoruz, yapacağız." diye konuştu.

Belediye başkanlığının millete hizmet için önemli fırsatlar sunan makamlar olduğunu anlatan Ala, tüm belediye başkan adaylarının hayırlı olmasını diledi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki terör saldırısını kınayan Ala, "Milletimize de başsağlığı diliyorum. Türkiye'yi terörden kurtaracağız. İnsanlar emin adımlarla, gençlerimiz, kardeşlerimiz hedeflerine doğru yürüyecek inşallah. Bunun da çabası içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Ala, 2002'den beri yaptıklarını saymaya zamanının yetmeyeceğini dile getirerek, sessiz devrimler yaptıklarını kaydetti.

Başkalarının hayal edemeyeceği yasaları çıkardıklarını ifade eden Ala, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bütün yasakları elimizin tersiyle attık, çöp tenekesine gönderdik. Yolumuza devam ediyoruz. Bireysel hakla kişi hak ve özgürlüklerinin önündeki engelleri kaldırmayı şiar edindik. Siyasi hayatları milletin özgürlüklerinin önünü engellemekle, özgürlüklerini yok etmekle, onlara karşı yasakları getirmekle geçmiş partinin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin etrafında kenetlendiler, 6'lı masa oluşturdular, biz bu reformları sessiz devrimleri yaparken onlar da bizi engellemek, bizi bulunduğumuz iktidardan götürmek için bir araya geldiler, 6'lı masayı kurdular. Milletimiz 6'lı masanın altını üstüne getirdi ve şimdi kendi dertlerine düştüler. Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş, müreffeh, kalkınmış, demokrasisi en ileriye gitmiş 10 ülkesi arasına sokmak, bizim temel hedefimiz. Biz o hedeflere 'Türkiye 100 yılı vizyonu' diyoruz."