İzmir'de yaşayan Konyalılar etkinlikte buluştu

Genel Başkan Yardımcımız Dağ 14 Mayıs'ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını vurguladı.

Üç dönem kuralı nedeniyle milletvekili adayı olmadığını belirten Dağ, "Seçimde İzmir ve Konyalı hemşehrilerimizin Türkiye'nin huzuru, birliğini ve beraberliğini bozacak bir durumla karşılaşmamak adına, inşallah istikrarın ve beraberliğini önemli olduğunu sandığa yansıtacaklarından hiç kuşkum yok." diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.

Konya'nın geçmişteki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteği hatırlatan Altay, "Konya'nın desteği sadece Konya sınırları içerisinde olan Konyalılardan ibaret değil. Onun için ben buradaki hemşehrilerimin de bu davaya en yüksek desteği vereceğine inanıyorum. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs gecesini bir bayram havasına dönüştüreceğiz." diye konuştu.

Partimiz İzmir milletvekili adayı da olan Eyyüp Kadir İnan, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesindeki vatandaşların yardıma koştuğunu anlattı.

Konya'da yerel yönetimlerin başarılarını vurgulayan İnan, "İnşallah biz 2024 yılındaki yerel seçimlerin provasını 14 Mayıs'ta yapacağız. Aynı Konya gibi marka hizmetlerle İzmir'i buluşturacağız. 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mızla yeni bir zafere imza atacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, Hamza Dağ'a, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın imzasını taşıyan Konyaspor forması hediye etti.