"14 Mayıs sonrasında da 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu çerçevesinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam edecek"

Grup Başkanvekilimiz Yılmaz Tunç, "14 Mayıs sonrasında da 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu çerçevesinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam edecek." dedi.

Grup Başkanvekilimiz Yılmaz Tunç ise altıncı yasama yılının, ilk kez 27. Dönem'de gerçekleştiğini belirterek, bunun, istikrarın bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Son 21 yılda milletin refahı, ülkenin kalkınması yolunda çok önemli adımların atıldığına dikkati çeken Tunç, bunların küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti.

Küresel enflasyona karşı milleti ezdirmemek için alım gücünün artırılması yönündeki çabaları milletin takip ettiğini belirten Tunç, son 21 yılda Türkiye'nin milli gelirinin 238 milyar dolardan 1 trilyon dolara, ihracatın 36 milyar dolardan 250 milyar dolara, istihdamın da 21 milyon kişiden 31 milyona çıktığını anlattı.

Tunç, "İnşallah 14 Mayıs sonrasında da 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu çerçevesinde milletimiz doğruya doğru diyecek, doğru adımlarla yola devam edecek." diye konuştu.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...