"Adresini taşıyan hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak. Her türlü yardım ödenmeye devam edecek"

Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından adresini taşıyanlara her türlü yardımın ödenmeye devam edileceğini söyledi.

Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin, Adıyaman, Şanlıurfa ve Malatya'daki sel felaketini yakından takip ettiklerini söyledi.

Zengin, "Bakanlarımız, milletvekillerimiz oradalar. Gidecek arkadaşlarımız da var. Depremzedelerimizin ayrıca bir mağduriyet yaşamaması için özel bir gayret sarf ettiğimizi belirtmek isterim." ifadesini kullandı.

Zengin, 14 Mayıs'ta seçim yapılacağını anımsatarak, "Adresini taşıyan hiçbir vatandaşımız asla mağdur olmayacak. Her türlü yardım ödenmeye devam edecek. 17 Mart Cuma gününe kadar tüm depremzede vatandaşlarımızın bulundukları yerlerde adres değişikliklerini yapmalarını, seçmen olarak kayıtlarını kontrol etmelerini önemsiyoruz." diye konuştu.

Bu arada grup başkanvekillerimiz, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a annesi Fahriye Yıldırım'ın vefatından dolayı başsağlığı, Fahriye Yıldırım'a Allah'tan rahmet diledi.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...