"Seçimlerimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun"

Grup Başkanvekilimiz Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Anayasanın 116'ncı maddesinin verdiği yetkiyle cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs'ta yenilenmesi kararını imzaladığını anımsatarak, kararın Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, "asrın felaketi" olarak da nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı yaraların sarılması, yıkılan şehirlerin ayağa kaldırılarak hayatın normale dönmesi için vakit kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi.

Türkiye'nin büyük felaketin yol açtığı doğrudan ve dolaylı etkileri giderecek güçlü bir yönetime sahip olduğunu belirten Tunç, "Türkiyemiz, seçim sürecini de başarıyla atlatarak depremden zarar gören illerimiz ve 81 vilayetimiz için birlik olmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak öncelikli gündemlerinin deprem olduğunu vurgulayan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

"İkametgahını veya seçmen kaydını değiştiren depremzede kardeşlerimizin hak ve imkanlardan mahrum kalmamalarını sağlayacak adımları atmakta, her türlü önlemi almakta kararlıyız. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bizim öncelikli gündemimiz depremdir. Ülkemizi ve şehirlerimizi afetlere dayanıklı hale getirerek, öncekilerde başardığımız gibi insanımızı söz verdiğimiz sürede güvenli konutlara yerleştirmektir. O nedenle depreme maruz kalan 11 ilimiz, 81 vilayetimiz ve Türkiye’miz için hemen şimdi diyoruz. Seçimlerimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun."

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...