Yaşlılarımıza yönelik yaptığımız düzenli ziyaretlerimize ek olarak 81 il 976 ilçemizde 65 yaş üstü üyelerimize aramalar gerçekleştirdik

AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmakta; onları aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte; onlara hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, kıymetli büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Bu bağlamda yaşlılarımıza yönelik yaptığımız düzenli ziyaretlerimize ek olarak 81 il Sosyal Politikalar Başkanlarımızın koordinasyonunda 976 ilçemizde gerçekleştirdiğimiz arama çalışması ile kıymetli çınarlarımızın hal ve hatırlarını sorarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik.

Sosyal Politikalar İl Başkanlarımız ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Başkanlarımızın koordinasyonunda yaptığımız aramalar kapsamında 31 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında 81 il 976 ilçemizde 65 yaş üstü 80 bin 484 vatandaşımıza ulaştık.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...