21 EYLÜL 1988 YILINDA ÇANAKKALE’DE DOĞDU. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ ÇANAKKALE’DE TAMAMLADI. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ'NDE LİSANS EĞİTİMİNİ, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'NDE İSE YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİNİ TAMAMLADI. KÜÇÜK YAŞLARDAN İTİBAREN AİLE ŞİRKETİNDE MESLEKİ VE TİCARİ TECRÜBE KAZ

1966 yılında Çanakkale Gökçalı köyünde doğdum. İlk okulu Gökçalı köyünde okudum. Daha sonra Çanakkale İmam Hatip Lisesi üçüncü sınıfına kadar okuduktan sonra köyümde çiftçiliğe başladım. 2015-2019 yıllarında Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir bölge yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. 2008-20

01.01.1965 yılında Çanakkale Merkez Çınarlı köyünde doğdum. İlkokulu Çınarlı köyünde okudum. Orta ve lise tahsilini Çanakkale'de yaptım. 1989 yılında başlayan esnaflık ve ticaretle iştigal ediyorum. 1996-2000 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesinde idarecilik yaptım. 1992 yılında Refah Parti

1989 yılında Çanakkale'de doğdum. İlk ve orta öğrenimi Çanakkale’de okudum. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden derece ile mezun oldum. Halen Çanakkale’de serbest avukatlık yapıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

03.09.1982 tarihinde Çanakkale ili, Yenice ilçesi, Hamdibey Köyünde doğdum. Evli ve iki çocuk annesiyim. İlk ve Ortaöğrenim Hamdibey, Lise eğitimim Çan Lisesi(Yabancı Dil Ağırlıklı), Lisans eğitimim Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüdür. 2005 yılında mezu

1967 yılında Ordu'da doğdum. Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldum.Akabinde evlenerek Çanakkale'ye yerleştim.32 yıldır Çanakkale'de yaşıyorum. Aile şirketimizde yönetici olarak çalışan girişimci bir iş kadınıyım.Geçmiş dönem Çanakkale Girişimci Kadınlar Kurulu yönetiminde yer ald

1979 yılında Viranşehir'de doğdu. İlkokulu Sakarya İlkokulunda ortaokul ve lise eğitimini Nevşehir Anadolu lisesinde okudu. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 mart üniversitesinde tamamladı. Teknoloji ve bilişim sektöründe yöneticilik yaptı. Sonrasında akıl ve zeka oyunları eğitmenliği ve şirket kuru

1978 yılında Çanakkale'de doğdum. İlk orta ve lise öğrenimimi Çanakkale de tamamladım. Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce uluslararası ilişkiler bölümünü tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesinde İngilizce Hukuk yüksek lisans programını sigorta ve uluslararası ticaret hukuku alanlarında çalışmal

1974 yılında Ayvacık Bademli köyünde doğdum. İlk okulu bademli köyünde okudum.. 26 senedir Türkiye genelinde zeytin ve zeytin yağı ticareti ile uğraşıyorum.. ayrıca Assos bölgesinde otel işletmeciliği yapıyorum.Çanakkale ticaret borsası Meclis üyesiyim.Evli ve Allah bağışlarsa üç çocuk babasıyım.

1981 yılında Çanakkale’de doğdum. İlk ve orta öğrenimi Çanakkale'de yaptım. Lise öğrenimimi Çanakkale Lisesinde tamamladım. Muğla Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi İktisat bölümünden ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümünden mezun oldum. Uluslararası bir inşaat malzemeleri firma

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi doğumlu. Aldığı ödüller: Ahilik haftası en iyi kadın girişimci ödülü (2014) Kadın girişimci ödülleri, ihb ihracata yön veren kadınlar plaketi ve pek çok yöresel ürün üreten firmalar arasında kadın girişimci olarak yer aldı. Bağlı olduğu dernekler: Ayvacık Yerel Eylem Der

Çanakkale’nin Merkez Kemel Köyünde doğdum, İlk ve orta öğrenimimi Çanakkale’de tamamladım.
Lise döneminde stajyer olarak muhasebe bürolarında çalışma hayatıyla tanıştım.
Üniversite öğrenimim  devam ederken 1 yıl boyunca Muğla Beta  Bilgisayar kursunda kurs öğretmenliği yaptım.Yine üniversite i

1972 yılında Iğdır'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Iğdır'da yaptı. Lise öğrenimimi Iğdır Lisesinde tamamladı. Eskişehir Anadolu üniversitesi  Uluslararası ilişkiler Bölümünü 1.sınıfta yarıda bıraktı.1 yıl İran (Tahran )’da ,3 Yıl Azerbaycan (Baku )’de yaşadı 2005 yılından 2018 yılına kadar yılmazteki

1982 yılında Erzurum Narman ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi babamın memuriyeti sebebiyle Erzurum, Ağrı ve Bingöl'de tamamladım. Babamın 2001 yılında tayin olmasıyla Çanakkale'ye yerleştim. Eşimin Deniz Astsubayı olması sebebiyle Marmaris ve Gölcük'te ikamet ettikten sonra 2017 yılında tekra

1982 yılında Edremit'te doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ezine’de tamamladım. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Teknikerliği ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdim. Ayrıca Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı lisansım bulunmaktadır. Halen Çan

1980 yılında Rize’de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Rize’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü(2002)Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi(2021) bölümlerinden mezun oldum. 2005 yılından bu yana Çanakkale’de ikamet

21.11.1985 yılında Çan'da doğdu. İlk orta ve liste öğretimini Çan'da tamamladı.2009-2015 yılları arasında AK Parti Çan İlçe yönetim kurulu üyeliği görevini gerçekleştirdi.2020 yılından itibaren Ticaret Odası ve Ticaret borsası yöneticiliğini aynı zamanda Genç Girişimciler Yönetim kurulu üyeliği göre

1984 yılında Lapseki’de doğdum. İlk ve orta öğrenimi Umurbey'de yaptım. Liseyi Çanakkale sağlık meslek lisesinde tamamladım. Lise öğrenimim bitikten sonra ticarete başladım. Galericilik ve emlak sektöründe çalışmaktayım. Evli ve bir çocuk babasıyım.

1963 Çan doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Çan’da tamamladım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Emekli devlet memuruyum. 2014-2019 Çan il genel meclis üyeliği yaptım. Herhangi bir iş ile uğraşmıyorum.

1978 Çanakkale doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Çanakkale'de yaptım. Sakarya Üniversitesi Mahallî idareler 2000 mezunuyum sonrasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 2005 de bitirdim. Ticaretle uğraşıyorum Esnafım, Evliyim ve 2 çocuk sahibiyim

1988 yılında Çanakkale’de doğdum. İlk ve Orta öğrenimini Çanakkale’de yaptım. Ticaret hayatıma aile şirketinde devam etmekteyim.
Evli ve iki çocuk Babasıyım.

1987 yılında İstanbul'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Avcılar Borusan Zehra Nurhan Kocabıyık ilköğretim okulunda yaptım. Lise öğrenimimi Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesinde tamamladım. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Bölümünden Mezun oldum. Şu anda Çanakkale Merkezde ticaretle u

1993 Yılında Ağrı'da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Ağrı'da yaptım. Lise öğrenimimi Ağrı Anadolu Lisesi'nde tamamladım. 2017 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık Finans bölümünde Lisans eğitimimi tamamladım. Şuan Atatürk Üniversitesi Adalet bölümü önlisans eğitimim devam etmektedir. Çana

1965 Yılında Edremit’te doğdu. İlk öğrenimimi Küçükkuyu ilk okulunda , orta ve lise öğrenimimi Çanakkale lisesinde tamamladı. Trakya üniversitesi Çanakkale meslek yüksek okulu seramik bölümünden 1987 yılında mezun oldu.
Aileden gelen mesleğimiz olan zeytin üreticiliğini devam ettirmekteyim. 2002

1963 yılında Çanakkale’de doğdum. ilk ve ortaokul öğrenimimi Umurbey'de lise öğrenimimi de Çanakkale de tamamladım. Eskişehir Anadolu üniversitesi ön lisans mezunuyum. Çanakkale İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde Şef olarak görev yaptım ve 2005 yılında emekli oldum.2010-2015 tarihleri arasında AK

1982 yılında Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinin Taşbogaz köyünde doğdum. İlk öğretim köyümde, ortaokulu Kirazlı yatılı bölge okulu, lise İbrahim Bodur Anadolu lisesi, Üniversite eğitimi Anadolu üniversitesi Maliye bölümünden mezunum.5 yıl Dr. Oetker pazarlama şefi,4 yıl kendi işletmem olan BEYAZ bijute

1975 yılında Çanakkale’de doğdum. İlkokulu bitirdikten sonra orta okul birinci sınıfta iken yazları gittiğim sanayide kaporta çırağı olarak çalışıyordum. Bu sırada yaşadığım eğitimle ilgili sorun sebebiyle okumaktan vazgeçtim. Kaportacı olarak sanayide çalışmaya başladım. Akabinde askere gittim dağc

1982 yılında Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde doğdum. Öğretim hayatımı Eceabat lisesinde tamamladım. 16 senedir unlu mamulleri üzerine işletmecilik yapıyorum. Aynı zamanda 8 senedir esnaf odası başkan vekilliği yapıyorum. 3 sene AK Parti ilçe yönetiminde bulundum. İlçe başkanı adayı olarak Ankara'da

1972 yılında Erzurum'da dünyaya geldim. Babamın işi dolayısıyla Muğla, Kocaeli ve Bursa'da yaşadım. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunuyum. Evli ve üç çocuk sahibiyim. İki oğlum mühendis, en küçük oğlum üniversite öğrencisi. 2000 yılından bu yana Çanakkale'de ikamet etmekteyiz. Emekli polis

25.03.1993 tarihinde Çanakkale’nin Yenice ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Yenice’de tamamladıktan sonra lise eğitimi Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesinde tamamladım. 2011 yılında üniversite eğitimi için İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliğini bitirdim. 2018 yılında askerlik

1994 yılında Konya'da doğdum. İlk orta ve lise öğrenimimi Konya da tamamladım. 2012 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünü kazandım. Öğrencilik yıllarımda ve sonrasında Çanakkale de ki yerel firmalarda mesleğimi icra ettim son 1 yıldır da kendi firmam ile harita mühendis

1978 yılında Çanakkale doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Çanakkale'de yaptım. Lise öğrenimimi Çanakkale lisesinde tamamladım. Zonguldak karaelmas üniversitesi jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldum. İlimizdeki il ve ilçe belediyelerde Yurtiçi ve yurt dışı şantiyelerde mühendi

1961 yılında Amerika’nın Tenessee eyaletinde doğdum. İlk öğrenimin ilk 3 yılını Amerika’da daha sonra Babamın görevi dolaysı ile Cezayir’e taşındık; ilk öğrenimin geri kalan kısmını ve orta öğrenimin bir kısmını orada tamamladım. Orta öğrenimin geri kalan kısmını ve lise öğrenimin bir kısmını Türkiy

1964 Gelibolu doğumlu Lise mezunu
Evli ve iki çocuk babasıyım. Deniz Ticareti ve Ziraat mesleği sahibiyim. Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkan yardımcısıyım.

1977 yılında Çanakkale'de doğdum. Aslen; Çanakkale/Ayvacık/Misvak Köyündenim. Sırasıyla; Ayvacık/Misvakköy İlkokulu, Ezine Yahya Çavuş İlkokulu ve Ezine Ortaokulu'nda, Ankara Adalet Meslek Lisesi ve Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gördüm. 2001 yılında üniversite mezuniyetimin ardında