18 Kasım'da Mardin, Midyat'ta doğdum. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Midyat'ta tamamladıktan sonra Mardin Artuklu Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun oldum. Kendi kurduğum diş kliniğinde yıllardır diş teknisyenliği yapmaktayım. Sivil toplum kuruluşlarında aktif

1953 yılında Nusaybin'de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Nusaybin ve Mardin'de tamamladıktan sonra ODTÜ İşletme Bölümü'nü ve sonrasında Anadolu Üniversitesi'nde Adalet ön lisans, Sosyal Hizmetler ön lisans, İlahiyat ön lisans ve Uluslararası İlişkiler lisans bölümlerini tamamladım. Farklı özel

1974 Mardin doğumluyum ve evliyim, ayrıca 4 çocuk babasıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi Mardin'de tamamladım. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden lisans, THK Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden yüksek lisans ve St. Clements Üniversitesi ile THK Üniversitesi iş birliği ile Uluslararası İşl

1981 yılında Mardin'de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Mardin'de tamamladıktan sonra açık öğretim fakültesi işletme bölümünü bitirdim. Siyasi kariyerime 2001 yılında kurulan AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları'nda yerel yönetimler başkanı olarak başladım. 2009 yılında gerçekleştirilen 3. olağan

01.01.1981 tarihinde Mardin'de doğdum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. İşletme lisans mezunuyum. 2013 yılından itibaren AK Parti'de çeşitli görevlerde bulundum ve şu an AK Parti İl Dış İlişkiler Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Ayrıca, Mardin Kızıltepe Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlı

Mardin ilinin Nusaybin ilçesinde doğdum. Evli ve üç çocuk babasıyım. AK Parti Nusaybin İlçe Başkan Yardımcılığı ve Nusaybin Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendim. 2018 yılında AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Mazıdağı ve Nusaybin İlçe Koordinatörlüğü görevlerini üstlend

1976 yılında Mardin'de doğdum. Ön lisans mezunuyum. 2011 yılından itibaren teşkilatın farklı birimlerinde birim başkanlığı görevlerinde bulundum. Ayrıca akaryakıt, lojistik ve turizm işleri ile uğraşıyorum. Evliyim ve 4 çocuk babasıyım.

1974 yılında Mardin'de doğdum. İlk ve ortaokulu Kızıltepe ve Şanlıurfa'da, liseyi ise İskenderun, Kızıltepe ve Uşak liselerinde okudum. Uşak Lisesi'nden mezun oldum. 2003 yılında üniversite eğitimimi Rusya, Moskova'da bulunan Halkların Dostluğu Üniversitesi'nde Uluslararası Ekonomik İlişkiler bölümü

1983 yılında Mardin'in Artuklu ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldum. Şu anda ticaretle uğraşıyorum ve evliyim, iki çocuk babasıyım.

Mardin doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Mardin'de tamamladım. Mardin Artuklu Üniversitesi'nde makine alanından mezun oldum ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi'nde adalet ön lisans eğitimime devam etmekteyim. Birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak görev alıyorum. Ayrıca ticari

1980 yılında Mardin'de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Mardin'de tamamladım. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunuyum. Halen Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıfında okumaktayım. Ayrıca Mardin Artuklu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde de eğit

1991 yılında Derik ilçesinde doğdum. İlkokulu ve ortaokulu Derik ilçesinde, liseyi ise Kızıltepe'de okudum. Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni 2012 yılında yüksek lisans eğitimi ile tamamladım. 2016 yılında Mardin-Şırnak Veteriner Hekimleri Odası'nın seçiminde aday oldum ve seçimi kazandım. 2

11.05.1992 yılında Mardin ilinin Midyat ilçesinde dünyaya gelmişim. İlk okul, orta okul ve liseyi Midyat'ta okuduktan sonra lisansı Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladım. 1 yıllık staj eğitiminden sonra avukatlık ruhsatımı alıp, mesleğe başladım. Akabinde vatani görevimi

1978 yılında Mardin'de doğdum. Lise mezunu olup, 2015 yılında AK Parti Mardin İl Kadın Kollarında Tanıtım Medya Başkanı, Kızıltepe Koordinatörü, yerel yönetimler başkanı ve Savur İlçe Koordinatörü olarak görev yaptım. AK Parti Mardin İl Kadın Kollarına başkan adayı oldum ve bu nedenle genel merkeze

1975 Mardin doğumluyum. Siyasi hayatıma refah partisiyle başlayıp fazilet partisi ve kuruluşundan beri Ak Parti’nin birçok kademesinde görev aldım. Evli ve 1 çocuk annesiyim.

13 Ocak 2011'den beri Ak Parti’de Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Sandık Üyeliği, İl Kongre Delegesi Mahalle Koordinatörü, İlçe Kongresi Delegesi, İlçe Başkan Yardımcısı ayrıca 2021 Yolbilen Mahalle Muhtarlığı ve son olarak Ak Parti Mardin İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yaptı

1977 yılında Kızıltepe'de doğdum. Lise mezunu olup, çiftçilik ve ticaretle uğraşıyorum. Evliyim ve 6 çocuk babasıyım.

1987 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise okullarını Nusaybin'de okudum. Ticaret ile uğraşıyorum ve evliyim. Üç çocuk babasıyım.

Liseden 2005 yılında, üniversiteden ise 2012 yılında mezun oldum. Evliyim. 2015 yılında Gümüş Hukuk Bürosunu kurdum ve halen Midyat'ta avukatlık mesleğini icra etmekteyim. Ayrıca şu anda AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almaktayım."

1987 yılında Mardin ili, Artuklu ilçesinde doğdum. Artuklu Üniversitesi lisans fakültesini tamamladıktan sonra Mardin Artuklu ilçesinde mali müşavir olarak çalışmaya devam ediyorum. 3 dönem boyunca AK Parti İl Gençlik Kolları'nda yönetim ve yürütme kurulu üyeliği görevlerinde bulunduktan sonra 2018

1974 yılında Mardin'de doğdum. Lise mezunuyum. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin gönüllüsüyüm. Teşkilatın hemen hemen her kademesinde görev aldım ve şu anda AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım.

1963 yılında Mardin'de doğdum. İl kurucusu olarak görev aldım ve sırasıyla il muhasibi, Mardin Belediye Meclis Üyesi ve İl Mali İdari İşler Başkanlığı görevlerini üstlendim. Şu anda da AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım.

1973 yılında Mardin'de doğdum. İşletme Fakültesi mezunu olup iş hayatında inşaat ve turizm alanlarında faaliyet göstermekteyim. Ayrıca ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapmaktayım. İyi derecede Arapça ve Kürtçe dillerini bilmekteyim. Evliyim ve iki çocuk b

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2011 yılında mezun oldum. 2012 yılından beri Mardin ilinde serbest avukatlık yapmakta olup çeşitli kurumlara avukatlık hizmeti vermekteyim. 2019 yılında Dicle Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı'nda İdare Hukuku alanında yüksek lisansımı tamamladım. 2015

Aslen Mardinli olup Batman ilinde doğdum. Eğitim hayatımı Batman'da tamamladım. Lise mezunu olup, evliyim ve 3 çocuk babasıyım. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana, 2002 yılından beri Batman'da üyeyim. Ayrıca ticaretle uğraşmaktayım.

19.07.1988 tarihinde Mardin'de doğdum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. 2 dönem boyunca AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttüm. Beş ayrı sektörde faaliyet gösteren Ayanoğlu Group şirketinde Başkan Vekili olarak görev yapmaktayım.

1977 yılında Mardin merkeze bağlı Hatunlu köyünde doğdum. Babam iki evli, 18 kardeşin sondan üçüncüsüyüm. 1994 yılında Mardin Ticaret Lisesi'nden mezun oldum. Evliyim ve 5 çocuk babasıyım. Liseyi tamamladıktan sonra 18 yıl boyunca uluslararası tır şoförlüğü yaptım. 10 yıl önce şoförlüğü bırakarak ti

1997 yılında Mardin/Artuklu ilçesinde doğdum. Güzel Sanatlar Akademisi lisans mezunuyum. Şu anda İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünde 4. sınıf öğrencisiyim. AK Parti Gençlik Kollarında bir dönem görev aldım ve şu anda ana kademede ikinci dönemim olarak çalışmalarıma devam ediyor

1982 yılında Artuklu'ya bağlı Ortaköy Mahallesi'nde doğdum. İlk ve ortaokulu Ortaköy İlköğretim Okulu'nda okudum. Lise öğrenimimi Mardin Lisesi'nde tamamladım. Lojistik, nakliye ve çiftçilikle uğraşıyorum. AK Parti teşkilatlarının hemen hemen tamamında görev aldım. Şu anda AK Parti Mardin İl Yönetim

Gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulundum. Bir önceki dönem il yönetim kurulu üyeliği ve Mazıdağı ilçe koordinatörlüğü görevlerini üstlendim. Şu anda AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almaktayım. İnşaat, ithalat ve ihracat alanlarında ticaret yapmaktayım.

1967 yılında Mardin'de doğdum. Evliyim ve üç çocuk babasıyım. Lise mezunu olup, 45 yıldır Mardin'de ticaretle uğraşıyorum. 22 yıldır AK Parti'de yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyorum. Ayrıca, 2011 yılında milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum ve şu anda tekrar AK Parti Mardin İl Yöne

1982 yılında Mardin Kızıltepe'de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kızıltepe ilçesinde tamamladım, lise eğitimimi ise Mardin Artuklu'da aldım. Bilgisayar mühendisiyim. 2008 yılından beri aktif bir AK Parti üyesiyim. 2011 yılında AK Parti Mardin Milletvekili aday adayı oldum. Şu anda turizm ve ticaretle

1993 yılında Mardin'in Yeşilli ilçesinde doğdum. 2018 yılında Adana Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldum. 5 yıldır Mardin ilinde aktif olarak avukatlık yapmaktayım. Aynı zamanda Mardin Artuklu Üniversitesi'nde sosyoloji bölümü öğrencisiyim. Ana dilim Arapça olup, ayrıca basit düzey

1997 doğumlu olarak Mardin ilinin Artuklu ilçesinde dünyaya geldim. Ortaokul mezunuyum. 2015 yılı itibariyle kamuda üst düzey başkanların yönetici asistanlığı görevlerinde bulundum. 2017-2018 yıllarında STK Güneydoğu Gençlik Koordinatörlüğü görevini üstlendim. 2019 yılı itibarıyla Türkiye Sivil Topl

Mardin'de doğdum ve yaşadım. Liseyi Mardin'de okudum. Daha sonra Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni bitirip öğretmenlik kariyerime başladım. 27 yıl süren öğretmenlik hayatımdan sonra, 2007 yılında emekli oldum ve AK Parti'ye üye oldum. Daha önce Nihat Eri döneminde yönetimde görev aldım v

1992 yılında Mardin'de doğdum. Evliyim ve 1 çocuk babasıyım. İnşaat mühendisliği lisans mezunu olup, ayrıca iş sağlığı ve güvenliği üzerine yüksek lisans yapmış biriyim. 2010-2015 yılları arasında ÜNİAK Bingöl yönetim kurulu ve AR-GE birim başkanlığı görevlerini üstlendim. 2015-2023 yılları arasında

Mardin doğumluyum ve hala Mardin'de ikamet etmekteyim. Evliyim ve 1 çocuk babasıyım. İşletme bölümü lisans mezunuyum. 2014 yılında AK Parti'ye üye oldum. Artuklu Gençlik Kolları'nda bir dönem başkan yardımcılığı ve il gençlik kollarında bir dönem başkan yardımcılığı görevlerini üstlendim. Şu anda in

1979 yılında Mardin'in Artuklu ilçesinde doğdum. Dicle Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunuyum. Anemon Grant Mardin Otel'in yönetim kurulu başkanıyım. AK Parti teşkilatının hemen hemen her kademesinde görev aldım. Turizm ve otelcilik işiyle uğraşıyorum. Evliyim ve 6 çocuk babasıyım.

Mardin'de doğdum ve eğitim hayatımı yine Mardin'de tamamladım. Lise mezunuyum. Mardin Belediyesi'nde 5 yıl boyunca muhasebe memuru olarak görev aldım. Daha sonra Mardin Tapu Sicil Müdürlüğü'nde 15 yıl boyunca veri hazırlama kontrol işletmeni olarak çalıştım. Emekliyim. Ayrıca MOKİD (Mardin Ortak Kad

Gökçe Belediyesi'nde 22 yıl boyunca Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptım. Artuklu Belediyesi'nde ise 3 yıl süresince Hukuk Müdürlüğü görevini üstlendim. Şu an emekliyim, evliyim ve 6 çocuk babasıyım. Aynı zamanda çiftçilikle uğraşıyorum.

1964 yılında Mardin ilinin Nusaybin ilçesinde doğdum. Ortaokul mezunu olup, liseyi açıktan okuyorum. AK Parti teşkilatının hemen hemen her kademesinde görev aldım. Evliyim ve 3 çocuk annesiyim. 15 yıldır aktif olarak yönetimde görev almaktayım.

1994 yılında Mardin'de doğdum. Ön lisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları alanında, ayrıca lisans İşletme bölümünden mezun oldum. Şu anda Hilton Garden in Mardin Oteli'nde İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev yapıyorum. 2012 yılından beri aktif siyaseti yakından takip ediyorum. AK Parti iktidarı sü

2007 tarihinden bu yana uluslararası taşımacılık yapmaktayım ve aynı zamanda çiftçilikle uğraşıyorum. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana AK Partiliyim. 2016 tarihinden bu yana 2 dönem Kızıltepe İlçe Teşkilatında görev aldım. 2019 yılından itibaren de AK Parti Mardin İl Başkanlığı'nda görev almaktayım

Mardin ilinin Artuklu ilçesi Teker Mahallesi'nde doğdum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden lisans mezunu olup, Mardin Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı, Mardin Odalar Birliği Disiplin Kurulu üyesi, Türkiye Terziler Federasyonu Denetim Kurulu üye

1983 Kızıltepe doğumluyum. İlk Orta ve Lise eğitimimi tamamladıktan sonra 2001 yılında Dicle Üniversitesi Mardin Meslek Yüksek Okulu Elektrik Teknikerliği bölümüne yerleştim bu süre zarfında lisans programına yerleşmek için hazırlandım ve 2005 Yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Güzel Sanatlar

1968 yılında Mardin ilinin Artuklu ilçesi Ortaköy'de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Mardin'de tamamladım. 1987 yılında kendi aracımla uluslararası nakliyeye başladım. 1993-1994 yılları arasında Köy Hizmetleri bünyesinde şoförlük yaptım. 1994-2008 yılları arasında tekrar uluslararası nakliyat işine d

1973 yılında Midyat'ta doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi de Midyat'ta tamamladım. Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteriyor ve özel bir şirkette üst düzey yöneticilik yapıyorum. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım.