"Kim burada hem kurumsal olarak hem bireysel olarak sorumluluk sahibi ise hukuk önünde almaları gereken cezayı almalılar"

Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anarak, Özal'ın Türkiye'de çığır açmış bir siyasetçi olduğunu vurguladı.

Antalya'daki teleferik kazasının herkesi üzdüğüne işaret eden Zengin, ön bilirkişi raporunun hazırlandığını anımsatarak, raporun seçimlerle ilgili bir durumun olmadığını gösterdiğini dile getirdi.

Zengin, " 2017 yılından itibaren önerilerin yerine getirilmediği, aslında 156 kalemde değişiklik yapılması istendiği ama bunlardan sadece 19 başlığın yerine getirildiği, bu nedenle de o tarihler arasında ismi geçen belediye başkanının ANET firmasının başında olması hasebiyle bir tutuklamanın gerçekleştiğini görüyoruz." diye konuştu.

Kazanın ardından özverili kurtarma çalışması yürütüldüğünü belirten Zengin, "Kim burada hem kurumsal olarak hem bireysel olarak sorumluluk sahibi ise hukuk önünde almaları gereken cezayı almalılar." ifadesini kullandı.

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...