"Meclisimizin 104'üncü yaşında burada güzel bir ambiyans oluştu. Bütün milletimizin temsilcileri bu birlikteliği ortaya koydu"

Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu da görüşmeye ilişkin, "Kamuoyuna yansıyan bir talep söz konusuydu. Bu talep inşallah yerine gelmiş olacak. Cumhurbaşkanımızla Özgür Bey arasındaki görüşme tarihi, karşılıklı olarak görüşülerek netleştirilir." dedi.

"Toplantıda kimler vardı?" sorusu üzerine Akbaşoğlu, şunları kaydetti:

"Meclis Başkanımızın ev sahipliği yaptığı görüşmede CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Meclis Başkanvekillerimiz, AK Parti Grup Başkanımız, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve çeşitli partilerin genel başkan yardımcıları ile milletvekili arkadaşlarımız vardı. Meclisimizin 104'üncü yaşında burada güzel bir ambiyans oluştu. Bütün milletimizin temsilcileri bu birlikteliği ortaya koydu. Sayın Cumhurbaşkanımız da teşrifleriyle tüm milletvekilleriyle, davetlilerle bir araya geldiler. Daha sonra da içerideki odada milletvekillerimizle, siyasi partilerin genel başkanlarıyla bir araya gelerek hep beraber bir değerlendirme yapıldı. Bugün 23 Nisan ve Meclisimizin 104'üncü yaşı. Bu mehabete uygun şekilde bir bayramlaşma oldu."

Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Özel arasındaki görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacağını tahmin ettiğini dile getirdi. 

join us icon
SEN DE ARAMIZA KATIL Gücümüze Güç Katalım.
Yükleniyor...