GÜVENLİK VE İSTİHBARAT KOMİSYONU

02 Mart 1966'da Kars’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Kars’ta 1989 Yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcılığı rütbesi ile mezun oldu. 1989-1993 Bolu ve 1993-2003 Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptı. 2003-2004 Tuzla, 2004-2006 Ümraniye ve 2006-2009 Kadıköy İlçe Emniyet Müdü

1 Nisan 1974 'de Erzincan Refahiye'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisansını yaptı. ERSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, Erzincan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Refahiye Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Ü

Isparta - 1968, Oktay, Emine. 1979 yılında Isparta Cumhuriyet İlkokulundan, 1986 yılında Isparta İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 8 yıl aktif futbol oynadı. Isparta'da inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdi. 1993 yılında Refah Partisi Isparta Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev y

01 Haziran 1964 yılında Karaman Damlapınar (Manyan) köyünde doğdu. Baba adı, Mahmut, anne adı Cemile’dir. Bürokrat: Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimler Fakültesi, Tarih Ana Bilim Dalını bitirdi. Karaman'ın Şıhlar köyünde (kısa bir süre) imam-hatip, 1988 yılında Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğünde Arş

16 Haziran 1987 yılında Ankara’da doğdu. Sosyolog olan Ahmet Fethan BAYKOÇ, Başkent Üniversitesi Sosyoloji bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümleri lisans programlarından ve Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü yüksek lisans programından mezun oldu. İnşaat, akaryakıt,

10.01.1972 Geyve doğumludur. İlköğretim ve Lise tahsilini Geyve’de tamamlayarak, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik Bölümünden mezunu oldu. 1990 yılından bu yana ticaretle uğraşmaktadır. 2001 yılında Ak Parti Geyve İlçe Kurucu Başkanlığını yaptı. 2003 ve 2006 tarihleri arası

26 Mayıs 1979 da İstanbul’da doğdu. Baba adı Mustafa, Anne adı Hatice’dir.  İşletme Mezunu, Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ ni bitirdi. Üniversite eğitimi sonrasında Aile Şirketinde yönetici olarak çalıştı, daha sonra kendi şirketini kurarak iş hayatına devam etti.

İlk, orta ve lise öğrenimimi Manisa'da tamamladım. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler bölümünde önlisans öğrenimime devam etmekteyim. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Uzun yıllar boyunca aile şirketimizde yöneticilik yaptım. İki dönem Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği