xxx

İNSAN HAKLARI

08.03.1973 tarihinde İstanbul’da  doğdu. İlk ,orta, lise  öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Liseyi okul birincisi olarak tamamlayıp, 1993 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine  girdi. Fakültedeki  başarı derecesi ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yatay geçiş yaparak eğitimi

1968 yılında Eskişehir ili Çifteler ilçesinde Kafkas göçmeni bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldim. 1986 yılında Çifteler İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümünde okumaya hak kazandım. Daha s

1972 yılında Karaman'da doğan Dr. Recep ŞEKER; ilköğrenimini Karaman İstiklal İlkokulunda (1978-1983), orta ve lise öğrenimini Karaman İmam Hatip Lisesinde (1983-1990), üniversite eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde (1991-1998) tamamladı. 2009 yılında ise, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kur

Arzu AYDIN Düzce - 1969, İsmail, Ayşe. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı. 2012-2018 yılları arasında Kadın Kolları Bolu İl Başkanlığı ve 2014 2018 yılları arasında Bolu Belediye Meclis Üyel

1969 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlkokulu Hüseyin Sümer İlkokulunda, Ortaöğretimi Afyonkarahisar Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kısa dönem askerlik görevini Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığında tamamladı. 1993 yılından itibaren

Balıkesir - 1967, Ahmet, Yıldız. Avukat; İlk ve ortaöğrenimini Balıkesir'de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini dereceyle bitirdi. Balıkesir'de avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1991'de hukuk bürosunu açtı. 1991-2003 yılları arasında Balıkesir Barosunda Yönetim Kurulu Üye

06.07.1971 yılında Van’ın Erciş ilçesinde doğdum.• İlkokulu Erciş Beyazıt İlköğretim Okulunda, Ortaokul ve Lise Öğrenimimi Muradiye İlçesi Alpaslan Öğretmen Lisesi’nde tamamladım. • 1989-1991 yılları arasında, Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünde ön lisans eğitimi aldı

1 Mart 1981 İstanbul Fatih doğumludur. Kastamonu İmam Hatip Lisesi mezunudur. 1999 yılında Önder İmam Hatipliler Derneği burslu öğrencisi olarak Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde İngilizce hazırlık okudu. Başörtüsü sorunu sebebiyle eğitimine Avusturya’da devam etti. Viyana Üniver

1989 Edirne doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Halen serbest avukatlık yapmaktadır. Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı (2016) ve Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı (2018) görevlerinden sonra 20 Nisan 2021 tarihinde AK Parti İnsan Hakl

Türkeli, Sinop doğumludur. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. (2010) Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Özel Hukuk Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Bir dönem kamuda görev yapan Günay, Bakan Müşaviri ve İnsan Hakları Dairesi Başkanlığında Daire Başkanı olarak