1944 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlköğretimini Diyarbakır Cumhuriyet İlkokulunda, Orta Öğrenimini Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamlamıştır.1968... 1944 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlköğretimini Diyarbakır Cumhuriyet İlkokulunda, Orta Öğrenimini Ziya Gökalp Lis

1950 yılında Tokat'ta doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Tokat'ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden 1973 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı fakültede master ve doktora çalışmaları... 1950 yılında Tokat'ta doğumlu olup, ilk, ort

1958'de İstanbul'da doğdu. Baba adı Ali Suat, anne adı Suzan Yıldız'dır. Yönetici, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu'nu bitirdi. İstanbul Kadın Araştırmaları Merkezi (İKAM) kurucu başkanlığı yaptı. AK Parti İstanbul

26 Kasım 1954'te Trabzon Maçka'da doğdu. Babasının adı Hasan Şefik, annesinin adı Şahsene'dir.Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.Serbest avukat olarak çalıştı. İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyel

1955 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Aynı yıl hakimlik ve kaymakamlık sınavını kazanarak, Tekirdağ'da kaymakamlık stajına başladı. 1976 yılında aynı fakülteye asistan olarak girdi. 1984 yılında doktor, 1989 yılında doçent ve 1998'de de profesör oldu. 1980-

1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi... 1967'de Elazığ'da doğdu. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1991 yıl

23 Nisan 1970'te Bingöl'de doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Güler'dir. Üst Düzey Yönetici; The Baruch College of The City University of New York İşletme Fakültesi... 23 Nisan 1970'te Bingöl'de doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Güler'di

Güldal AKŞİT, 1960’ta Malatya’da doğdu. Avukat; Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest Avukat olarak... Güldal AKŞİT, 1960’ta Malatya’da doğdu. Avukat; Hacettepe Üniversitesi Yabancı Dil

Halide İncekara, 18 Eylül 1959'da Antalya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi İstanbul’da tamamlayan İncekara, 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat... Halide İncekara, 18 Eylül 1959'da Antalya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi İstanbul’da tamamlayan İncekara,

23 Mayıs 1952’de Rize Çayeli’nde doğdu. İlkokulu Buzlupınar köyünde, orta ve lise öğrenimini Trabzon ve Erzurum İHL’de tamamladı. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitede kamu hukuku alanında yüksek lisans yapan Yazıcı, 1976 yılında hakim adayı olarak İst

1950 yılında Erzurum’un Hasankale İlçesi’nde doğan İdris Güllüce; ilköğrenimini Erzurum’da tamamladı. Orta öğrenimini Haydarpaşa Meslek Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’ne kaydoldu ve başarıyla tamamladı. İkinci bir lisans eğitimi olarak, Anado

1950'de, Yeşilhisar/KAYSERİ'de doğdu. İlköğrenimini Yeşilhisar ilçesinde, ortaöğrenimini Kayseri İmam Hatip Lisesi ve Kayseri Lisesi'nde tamamladı (1969). Fatih Müftülüğü'nde İmam-Hatiplik görevinde iken girdiği İstanbul Yüksek İslâm Enstitüsü'nden mezun oldu(1974). Niğde İ.H.Lisesinde Meslek Dersle

1966 yılında Konya'da doğdu. 11 yaşında geçirdiği menenjit hastalığı sonucu görme yeteneğini kaybetti. Eğitimine bu sebepten dolayı 5 yıl ara vermek mecburiyetinde kaldı. Boğaziçi Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme... 1966 yılında Konya'da doğdu. 11 yaşında geçir

Mehmet Beyazıt Denizolgun, 25 Ekim 1954'te İstanbul'da doğdu. Babasının adı S.Hüseyin Kâmil, annesinin adı Feriha Ferhan'dır. İnşaat Yüksek Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirdi.... Mehmet Beyazıt Denizolgun, 25 Ekim 1954'te İst

9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır. Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları ihtisası yaptı. Avcılarda bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Sinan ve Selimiye

1957 yılında Tunceli Çemişgezek’te doğdu. Baba adı Seyfullah, Anne adı Hanımkız’dır. İlk tahsilini Çemişgezek’te, lise tahsilini Elazığ’da tamamladı. Siyasete 1977 yılında Milli Selamet Partisi Beşiktaş Gençlik Kolları ile başladı. 1982 yılında şimdiki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olan İs

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi İstanbul Milletvekili 1956 İstanbul, Evli iki çocuk Prof. Dr. Uygulamalı İktisat (İktisat Teorisi ve Politikası, Bankacılık) Uluslar Arası Bankacılık Araştırmacısı Manchester Business... Adalet ve Kalkınma Partisi Kuru

2 Mart 1965'te Ayrancı'da doğdu. Babasının adı Ferit, annesinin adı Emine'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılından itibaren serbest avukat olarak... 2 Mart 1965'te Ayrancı'da doğdu. Babasının adı Ferit, annesinin adı E

10 Eylül 1956'da Karaman'da doğdu. Baba adı Duran Ahmet, anne adı Ayşe'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi ve Politikası... 10 Eylül 1956'da Karaman'da doğdu. Baba adı Duran Ahmet, anne adı Ayşe'dir.Öğretim Ü

Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî