5 Eylül 1978 yılında Ankara'da doğdu. Baba adı Süleyman, Anne adı Aysun'dur. Başkent Üniversitesi mezunu olan Bölünmez Çankırı, iş hayatına 1999 yılında başlamış olup, 2015 yılına kadar kendi şirketlerinde, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde yönetici olarak çalışmalarına devam etti. Bölünmez Çankır

1993 yılında İzmir/Konak'ta doğdu. Aslen Şanlıurfa Sivereklidir. Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Dijital dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren

Millî Futbolcu, Teknik Direktör, Sporcu; Futbol hayatına Altay'da başladı. Sırasıyla Beşiktaş, Fenerbahçe, Aston Villa (İngiltere), İncheon United (Güney Kore), Urawa RedDiamonds (Japonya) ve FC Köln (Almanya)de oynadı. 1992 yılından 2008 yılına kadar Millî Takımın değişmez oyuncusu oldu ve Millî Ta

02.07.1973 tarihinde İzmir’in Torbalı ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimimi Torbalı’da tamamladı. 1994 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden dereceyle mezun oldu. Vatani görevini Jandarma Komando Asteğmen olarak 1997 yılında Tunceli Nazımiye Jandarma Komando Bölüğü’nde tam

23 Temmuz 1984'te Ankara'da doğdu. İlköğrenimini Amasya'da tamamladı. İzmir Maltepe Askeri Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. Kara Harp Okulu'nu 4.lükle bitirip 2007 yılında Teğmen rütbesini aldı. Sistem Mühendisi olarak mezun oldu. 1 senelik eğitimden sonra askeri helikopter pilotu oldu. Askerlik

1976 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitede mahalli idareler ve yerinden yönetim programında yüksek lisans yaptı. ABD’deki Florida State Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yönetim organizasyonu alanında a

13 Haziran 1972 Aydın Doğumlu. İlk-Orta ve Lise Öğrenimini Aydın’da yaptı. 1989-1993 yılları arasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okudu. İşletme Yüksek Lisansı yapan Bursalı, 2017 yaz döneminde Washington’daki Mentora College’da dil eğitimi aldı. İş yaşamına TRT’de başlayan Bursalı, 1

01.01.1973 Erzurum doğumlu.  Orta, lise ve yükseköğrenimini İzmir’de tamamladı.  Siyasete AK Parti’nin kuruluşu ile başladı. AK Parti’nin değişik kademelerinde görev aldı. Son olarak 8 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüttü.   27. Dönem İzmir Milletvekili olarak görev yaptı.  AK Parti Doğu Karadeniz B