1981 Kütahya Emet doğumlu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 2006 yılında mezun oldu. Uludağ Üniversitesi Radyoloji dalında 2012 yılında ihtisasını tamamlayarak Radyoloji Uzmanı oldu.  2014 – 2019 yılları arasında Bursa Osmangazi AK Parti Meclis üyesi olarak görev almıştır. Müstakil Sanayici ve İş Adaml

1959 Bursa Doğumludur. 2005 -2010 Yılları arasında il Yönetim Kurulu Üyeliği Yapmıştır. 2017 İl Yönetim Kurulu Üyeliği 2020 İnsan Hakları Başkanı görevinde bulunmuştur. 2021 yılı 7. Olağan İl Kongresi ile tekrar İl Yöneticiliği görevine seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babası.

1995 Bursa doğumludur. Aslen Trabzonludur. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. 2015-2017 yılları arasında il gençlik kolları ÜniAK biriminde aktif görev almıştır. 2017 yılında AK Parti Bursa il yönetim kurulu üyesi olup, teşkilat başkan yardımc

1971 Bursa doğumludur. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Özel sektörde çalıştı. 2007-2012 yılları arasında AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve 2013 -2017 yılları arasında yine AK Parti Ana Kademe İl Yönetimi’nde görev aldı.  Halen özel sektörde bir firmada insa

1986 Bursa doğumludur. Aslen Çorumlu bir ailenin çocuğudur.2010 yılı Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olmakla beraber İstanbul Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Lisans öğrencisidir. Bunun yanı sıra İş Hukuku

1992 yılında Bursa'da doğmuştur. Aslen Trabzon/ Çaykara'lıdır. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ortaklarından olduğu hukuk bürosunda avukatlık mesleğini icra etmekte olup aynı zamanda tüzel ve özel kişilere hukuk danışmanlığı hizmeti vermektedir. 2019 yılında BURSİAD(Bursas

1979 Erzurum doğumludur,40 yıldır Bursada ikamet etmektedir. İstanbul York üniversitesi işletme yönetimi lisans mezunu, şu anda da politika bilimi yüksek lisans öğrencisi olarak devam etmektedir. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu üniversitesinde işletme bölümünün 4. sınıf öğrencisi olarak devam etmekte

1986 Ardahan/Posof doğumludur. Lise öğrenimini Bursa Osmangazi Lisesinde tamamlamış, Sakarya Üniversitesinden 2010 yılında mezun olmuştur. 2011 Yılında aynı Üniversite’de Tezsiz Yüksek Lisans Pedagojik Formasyon Eğitimi’ni almıştır. 2012 yılında Londra’da St. Giles İnternational, 2013 yılında da The

1985 Bursa Doğumludur. Evli iki çocuk babasıdır. 2017 yılı Gilan Üniversitesi Ekonomi bölümden mezun olmuştur. 2014-2018 yılları arasında  AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Osmangazi İlçe Meclis Üyesi adayı olmuştur. 2019-2021 T

1991 Bursa doğumludur. Aslen Artvin Yusufelilidir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu. Mali Müşavirlik Mesleğiyle İştigal etmektedir. 2018-2021 İl Yönetim Kurulu Üyeliğinde İl Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 7. Olağan kongre ile tekrar İl Yönetim Kurulu

1974’te Muş’ta doğdu. 1993 Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde elektronik bölümünde okudu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 1997 yılında Bursa’da mobil aksesuar alanında sektörde öncü olan cep telefonu aksesuarı şirketi Nettel İletişim Gıda Elektronik Tekstil İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti.’yi kurdu. Şi

1990 doğumludur. 2008 yılında liseyi Denizli Spor Koleji’nde, ön lisans eğitimini ise 2010-2012 yıllarında Bursa Faruk Saraç Tasarım MYO Dış Ticaret bölümünde tamamlamıştır. Aynı zamanda okulun Yardımlaşma ve dayanışma Kulübü Kurucu Başkanlığını yapmıştır. Öz Tutuş Pamuklu Dokuma Tekstil firmasında

1959 Giresun Doğumludur. -             2012 Bihmed Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği -             İlahiyat Vakfı Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği -             Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi -             Beksiad (Bebe Konfeksiyon İş Adamları Derneği ) yönetim kurulu üyeliği  -             20

1969 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu, 1970 yılından beri Bursa’da ikamet ediyor. Ticaret lisesinden mezun oldu. Medikal-Özel Sağlık Hizmetleri ticareti yapıyor. 2002 yılından bu yana Ak Partide sandık görevlisi, mahalle temsilciliği, il Anayasa komisyonu üyeliği gibi çeşitli kademelerd

1966 Bursa doğumludur. Evli ve 2 çocuk annesidir. Yunus Emre İlköğretim Okulu’nda 3 yıl ve sonrasında Nuri Erbak Anadolu Lisesi’nde 3 yıl olmak üzere toplamda 6 yıl Okul Aile Birliği Başkanlığı yapmıştır. 2002 yılında İl Kadın Kollarında Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı yaparak AK Parti Teşkilatımız

1973  Gümülcine doğumludur. İlkokulu Gümülcine Susurköy İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Bursa Erkek Lisesinde okumuştur.  Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. 2014-2017 yılları arasında AKPARTİ Yıldırım İlçe Teşkilatında Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yapmıştır. Öğ

1982 Kosova doğumludur.2006 Uludağ Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümün den mezun olmuştur. 2018-2020 yılları arasında Nilüfer İlçe ’de Yerel Yönetimler birim başkanlığı ve çeşitli komisyonlarda görev yürütmüştür. 2001 yılından beri SBV , 2016-yılından beri DERSİAD üyeliği ve

1981 Bursa Doğumludur. Aslen Kosovalıdır. Evli 3 çocuk babasıdır. 2018 Arber üniversitesi Ekonomi Mezunu, Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi dördüncü sınıf öğrencisidir. 2006-2009 Osmangazi Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 2009-2015 yılları arası, 2 dönem Gençlik Kolları Başkanlığı göverin

1982 Bursa Doğumludur. 2014 -2017 Yılları arasında AK Parti Osmangazi ilçe yönetiminde yer almıştır. 2019 yılından itibaren Bursa Rizeliler Derneği Başkan yardımcılığı yapmaktadır. MÜSİAD Bursa Şubesi Mobilya Konsey başkanlığı, BTSO 12. Komite meclis üyeliği yapmaktadır. Orman ürünleri ve Yapı Marke

25/05/1958 Ergani Diyarbakır Doğumluyum. İlk,Orta,Lise yi ERGANİ de okuduktan sonra Dicle Üniversite Eğitim fakültesi İngilizce bölümünden 2. Sınıfta ayrıldım. Otomotiv sektöründe bulunan Şirketime Bursa da şube açarak 1994 yılında Bursa /Nilüfer de ikamet etmeye başladım.1995 -2000 yılları arasında

İş Adamı ve Spor Adamı Furpa Marketler Zinciri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Bursa Büyükşehir Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi Eski Milli Boksör. Aslen 01.01.1976 Ağrı doğumlu olan Fuat ALPASLAN İlkokul eğitimini 6

1979 Bursa Doğumludur. Aslen Samsun Vezirköprü’lüdür. 2017 yılında yapılan atama ile göreve başlamıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Birçok sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. İşletme yüksek lisans mezunudur. 2017-2021 yılları arasında İl yönetim kurulu üyeliğinde il sekr

1969 Muş doğumludur. İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi Bursa'da okumuştur. 2000 yılında Kitap&Kırtasiye sektöründe 2011 yılında imalat ve toptan ayakkabı sektöründe halen faaliyet gösteriyor. Muş İlder ve Muş Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesidir. AK parti Yıldırım ilçesi mahalle yönetimind

Bursa doğumluyum. Aslen Oltu/ Erzurumluyum. Yeşil İmam Hatip lisesi mezunuyum. Serbest Avukatlık Yapmaktayım. Kuruluştan bugüne değin teşkilatımızın farklı birimlerinde Bursa ve İstanbul’da Ekonomi İşler Tanıtım ve Medya İnsan Hakları ve Seçim İşleri birimlerinde görev aldım. İl kadın kolları seçim

1976 Erzurum / Narman doğumludur. 2009 yılı Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 1998-2015 yılları arasında Bağlarbaşı Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı,  2013-2018 yılları arasında Erzurum Narmanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan

1967 yılı Balıkesir/Dursunbey Karyağmaz köyü doğumludur. 1976’dan beri Bursa’da ikamet etmektedir. 1989 yılı İTü İnşaat Fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını 2015 yılında Balıkesir üniversitesinde tamamlamıştır. 1989-1994 yılları arasında Devlet Su İşlerinde inşaat mühendisi olarak, 1994-2017 yıllar

1978 Malatya Doğumludur. 2001 yılı İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği’nden mezun olmuştur. 2018-2020 yıllarında İl Kadın Kollarında Sosyal Politikalar Birim Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. 2020-2021 yıllarında İl Kadın Kollarında Çevre Şehir Kültür Birim Başkanı ola

1980 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Küçükköy İmam hatip Lisesinde okudu. Trakya üniversitesi Makine Teknikerliği, Dumlupınar Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümlerini tamamlayarak mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde Proje ve Kontrol Mühendisi olarak gör

1985 yılında Bursa’da doğdu. 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. 2011 yılında Bilgi Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nde yüksek lisans eğitimime devam ederken, T. Halk Bankası AŞ Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş yardımcı olarak göreve başladı.  Bu göreve 2

1975 Bursa doğumlu (aslen Balkan göçmeni). Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Işık Üniversitesi/Uludağ Üniversitesi (ORTAK PROGRAMI) Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme yüksek lisans mezunu. Geleneksel okçuluk ve olimpik okçuluk antrenörü.