Bursa – 1986 doğumludur. Yönetici; Bursa İpekçilik Anadolu İmam-Hatip Lisesini bitirdi. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Yerel Yönetimler Bölümünde ön lisans, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Küresel Siyaset ve Uluslararası

27 Ekim 1969 Yılında Bursa doğumlu.

İnegöl İmam Hatip Lisesinin ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirmiştir.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Hadim Şirketler Grubu’nun kurucusu ve halen Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, MÜSİAD Şube Ba

21 Şubat 1965 yılında Erzurum’un Oltu İlçesinde doğdu.Baba adı Temel, anne adı Gönül’dür.

İlköğrenimini Oltu İlçesine bağlı Çanakpınar Köyü’nde, ortaokul ve lise öğrenimini Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.1983 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölü

1975 yılında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde doğmuştur. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunudur. 2001 yılında aynı fakültede Çevre Teknolojisi Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Yüksek Lisans Tez Konusu; Bursa Ovası Yeraltısuyu Kirliliğidir. 2000 yılı

1969 Bursa doğumlu. Bulgaristan muhaciri, çiftçi bir babanın ve Kosova Prizren doğumlu bir annenin kızı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avukat. Bursa’da 23 yıl serbest avukatlık yaptı. Siyasi hayatına Fazilet Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı ile başladı. 2003 yılında

5 Şubat 1976 yılında Of/Trabzon'da doğdu. Baba adı Ali Haydar, anne adı Fatma'dır. İstanbul İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisansını ABD'de bulunan Indiana Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Böl

16 Temmuz 1967 ‘de Bursa, Orhaneli ilçesinde doğdu. Baba adı Halilİbrahim, anne adı Penbe’dir. 1986 yılında Bursa İmam Hatip Lisesinden, 1990 yılında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Avukatlık stajı ve askerlik görevini tamamladıktan sonra,1992 yılından itibaren Bursa’da serb

Avukat, Arabulucu; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Millî Gençlik Vakfı Öğrenci Temsilciliği yaptı ve Refah Partisi Gençlik Kollarında görev aldı. Millî Gençlik Vakfı İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve Fazilet Partisi Eminönü İlçe Yönetim Kurulu Üy

Bursa - 1975, Kamil, Bahtışah. Gıda Mühendisi; Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Aile şirketinde ikinci kuşak olarak şirket ortağı ve yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. Bursa AK PARTİ İl Yönetiminde 7 yıl aralıksız görev yaptı. Uzun yıllar AK Parti Osmangazi İl